Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
ROG Herculx Graphics Card Holder White
ProductPhoto_1942603

Asus ROG Herculx Graphics Card Holder White  

Asus ROG Herculx Graphics Card Holder White

С Aura Sync, tool-less дизайн и нивелир за тежки видеокарти (за минимизиране на натиска върху PCIe слота и избягване на изкривяване на дънната платка)!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4607244
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Здравият ASUS ROG Herculx Graphics Card Holder държи сигурно дори най-мощните и тежки графични карти, като същевременно предлага впечатляващ външен вид, лесно използване и широка съвместимост. Това гарантира структурната цялост на PCIe слота и предотвратява изкривяването на дънната платка.

Благодарение на интелигентния адаптивен дизайн, ASUS ROG Herculx Graphics Card Holder е съвместим с множество видеокарти (включително със серията AMD Radeon™ RX и NVIDIA GeForce® RTX™ 40) и компютърни кутии, като не заема слотове PCIe.

Регулира се на височина - 72~128 mm - в комбинация с бутона за бързо освобождаване и вградения нивелир, лесно се адаптира към всеки компютър и се инсталира без допълнителни инструменти. Вграденото 3D ARGB осветление, което е съвместимо с платформата Aura Sync, подобрява вида на интериора на компютъра ти.

ASUS ROG Herculx Graphics Card Holder
 
 
Aura Sync
Интегрираният 3D ARGB елемент отстрани на устройството е съвместим с платформата за осветление ASUS Aura Sync - и други платформи за осветление - и следователно може да бъде персонализиран и синхронизиран с други компоненти и хардуер на ASUS чрез софтуера Armory Crate.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >