Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
VGA GeForce RTX 4060 OC Spiderman 8 GB
ProductPhoto_1942603

Zotac VGA GeForce RTX 4060 OC Spiderman 8 GB  

Zotac VGA GeForce RTX 4060 OC Spiderman 8 GB

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
819.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4270312

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

За да отпразнуват излизането на новия анимационен филм, ZOTAC GAMING обяви серия от bundles ZOTAC GAMING x Spider-Man™: Across the Spider-Verse видеокарти, целящи да дадат на твоя компютър "уникални качества" и да изведат gaming изживяване ти на ново ниво.

Видеокартата ZOTAC GAMING GeForce® RTX™ 4060 8GB OC Spider-Man™: Across the Spider-Verse включва серия от "бонуси", вдъхновени от филма, като стикери за вентилаторите, различни декорации за видеокартата и една фигурка Ztorm (една от трите, които са произволно налични).

Що се отнася до техническите характеристики, GeForce® RTX™ 4060 интегрира 3072 ядра CUDA® и 24 Units SM или Streaming Multiprocessors (24 ядра RT, 96 ядра Tensor, 48 Units ROP) и се придружава от 8 GB памет GDDR6.

ZOTAC GAMING GeForce® RTX™ 4060 8GB OC Spider-Man™: Across the Spider-Verse разполага с усъвършенствана система за охлаждане ICESTORM 2.0 с 2 вентилатора 90mm, голям радиатор, медни heatpipes и метална задна плоча за по-ефективен въздушен поток. Също така е фабрично овърклокната за по-висока производителност out-of-the-box. Благодарение на намалената дължина и дизайна с 2 слота, тя е идеална за използване в gaming компютри тип SFF.

NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
GPU
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
GeForce® RTX™ 4060 GPU се базира на архитектурата "NVIDIA Ada Lovelace" и интегрира 3072 CUDA® ядра, 3-то поколение Ray Tracing ядра, 4-то поколение Tensor ядра и поддържа DirectX® 12 Ultimate, Ray Tracing, NVIDIA DLSS 3 и други.
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
Памет
8GB GDDR6
Благодарение на паметта 8GB GDDR6 със скорост 17Gbps се постига висока производителност в най-взискателните съвременни игри и с настройките за качество на графиката на най-високо ниво.
GeForce® RTX™ 4060
Memory Interface
128-bit
Memory interface е 128-bit, така че можеш да очакваш висока производителност, тъй като казано с прости думи, може да се "прехвърли" по-голям обем данни от и към паметта.
 
 
Квантов скок в производителността
GeForce® RTX™ 40-series се базира на най-енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, която представлява "квантов скок" както в производителността, така и в графиките, задвижвани от AI (изкуствен интелект). Новите SMs (Streaming Multiprocessors) предлагат до 2 пъти по-висока производителност и до 2 пъти по-висока енергийна ефективност с 4-то поколение Tensor ядра и 3-то поколение RT (Ray Tracing) ядра, в сравнение с миналото.
 
 
Супер реализъм, супер скорост!
Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace разгръща пълния потенциал на технологията за проследяване на лъчи (ray tracing), която симулира поведението на светлината в реалния свят. С уникалната мощност на новата серия GeForce RTX 40 и 3-тото поколение RT ядра (с новите хардуерни модули "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine") ще се наслаждаваш на gaming изживявания, както никога досега!
 
 
Невронни графики
Технологията DLSS 3, позната като 3-то поколение Deep Learning Super Sampling, в комбинация с Optical Flow Accelerator революционизира невронно-графичната технология (neural-graphics technology) в игрите и приложенията за създаване на съдържание. Технологията на NVIDIA, задвижвана от изкуствен интелект, може вече да генерира пълни кадри за още по-бърз геймплей, тъй като се поддържа от най-популярните графични енджини (Unity, Unreal Engine и др.).
 
 
Power the hero in you!
В сътрудничество със Sony, Marvel и Columbia, ZOTAC GAMING пренася приключенията на Miles Morales на... твоя компютър, като черпи вдъхновение от следващата глава в наградената с Оскар® анимационна поредица Spider-Verse, анимационния филм Spider-Man™: Across the Spider-Verse. Във филма Miles Morales е в Multiverse, за да обедини силите си с Gwen Stacy и една нова група хора-паяци, за да се изправи срещу най-голямата заплаха, която някога са срещали.
 
 
ICESTORM 2.0: Dual Fan, Double… fun!
Системата за охлаждане включва два специално проектирани вентилатора 90mm, които увеличават въздушния поток с 10% в сравнение с предишното поколение, един голям охладител с много перки и медни heatpipes, както и метална wraparound задна плоча за по-добра стабилност на видеокартата и още по-добро охлаждане. Вентилаторите с 11 перки са специално проектирани да осигурят оптимален въздушен поток, така че графичната карта винаги да работи с максимална производителност.
 
 
Софтуер FireStorm
ZOTAC GAMING FireStorm Utility дава на потребителя възможността да оптимизира работата на видеокартата, контролирайки скоростта на въртене на вентилаторите, таймингите и други. FREEZE Fan Stop изключва автоматично вентилаторите, когато GPU е неактивен, а Active Fan Control дава на потребителя повече контрол върху скоростта на вентилаторите чрез софтуера FireStorm.
Game Ready Drivers
 
Game Ready Drivers
GeForce Game Ready драйверите предлагат най-доброто изживяване за любимите ти игри. Разработени са в сътрудничество с програмисти и са обстойно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.
GeForce Experience
 
GeForce Experience
Записвай и споделяй видеа, screenshots и livestreams с приятели. Поддържай драйверите си актуални и оптимизирай настройките на играта си. GeForce Experience ти позволява да правиш всичко. Той е основният "спътник" на твоята графична карта GeForce.
NVIDIA G-SYNC
 
NVIDIA G-SYNC
Наслади се на плавен геймплей без насичане с високи честоти на опресняване, плюс HDR и много други. Това е основното go-to оборудване за повечето запалени геймъри.
NVIDIA Ansel
 
NVIDIA Ansel
Превърни скрийшотите (screenshots) в изкуство с този мощен in-game photo mode NVIDIA Ansel, който прави снимки с изключителна резолюция 360 и HDR.
Virtual Reality
 
Virtual Reality
Високоефективните видеокарти от серията NVIDIA® GeForce RTX® 40 предоставят най-завладяващите VR преживявания.
Resizable BAR
 
Resizable BAR
Resizable BAR е усъвършенствана функция PCI Express, която позволява на CPU да осъществява достъп до целия frame buffer на GPU едновременно, подобрявайки производителността в много игри.

  • Характеристики
  • Chipset nVidia
  • Memory Interface 128 bit
  • Direct X 12 поддръжка Да
  • Памет обем 8 GB
  • Тип памет GDDR6
  • Скорост на паметта 17 Gbps
  • Портове 1x HDMI / 3x Display Port
  • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
  • Модел графична карта RTX 4060
  • Размери 36.3 x 26.1 x 10 cm
  • Други характеристики Virtual Reality Ready
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >