Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Lenco Turntable LS40WD  

Lenco Turntable LS40WD

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
249.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3884384

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Lenco LS-40 е полуавтоматичен (Belt Drive) грамофон, благодарение на който любимите ти плочи звучат фантастично чрез вградените високоговорители!

Сега можеш да се насладиш отново на старите си плочи от тавана благодарение на този модерен дървен грамофон, който се вписва идеално в интериора на твоя дом. Наслади се на кристално чистия звук на винилите си, стари и нови, с натискането на един бутон. Променяй от 33 на 45 или 78 оборота, за да възпроизвеждаш плочата си с правилната скорост.

Променяй от 33 на 45 оборота, за да възпроизвеждаш плочата си с правилната скорост. Ако искаш по-мощен звук, свържи Lenco LS-40 с външни колонки чрез порта RCA в задната част. Този грамофон разполага и с вход AUX.

Включва капак, който го предпазва от прах и го поддържа чист, когато не се използва.

Lenco Wood Turntable LS-40
 
 
Грижи се за винилите ти!
От Lenco са напълно наясно, че желаеш да боравиш с винилите си възможно най-нежно, така че грамофонът Lenco LS-40 е полуавтоматичен. Когато свърши последното парче, главата се вдига автоматично от плочата, а рамото се връща в изходна позиция. Това предотвратява надраскването, така че да можеш да се наслаждаваш на любимите си плочи за по-дълъг период от време!
 
 
Вградени високоговорители
Грамофонът идва с вградени стерео високоговорители, за да възпроизвеждаш и да се наслаждаваш на любимите си албуми без допълнително оборудване. Също така можеш да свържеш Lenco LS-40 директно към домашната си аудио система, използвайки стандартните изходи RCA. Естественото дървено покритие подобрява естетиката му, за да можеш да го поставиш, където пожелаеш!

  • Характеристики
  • Поддържани скорости 33 1/3 / 45
  • Изходи RCA
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >