Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Turntable Vintage Brown  

Turbo-X Turntable Vintage Brown

С винтидж дизайн, идеален за слушане на любимите ти винили, които можеш да превърнеш в MP3 файлове, както и да направиш парти благодарение на свързването чрез Bluetooth 5.0!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
139.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3385760

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Изкарай плочите си от килера и се наслади отново на автентичните записи на любимите си парчета. Куфарчето Turbo-X Vintage е тук, за да съживи твоите винили.

Със специален дизайн в стил Vintage, този модел ти позволява да го носиш на партита и срещи с приятели, с AB chipset ще се наслаждаваш на звук с високо качество, като в същото време ти дава възможност да превърнеш любимите си парчета в MP3s директно на USB stick.
Turbo-X Πικάπ Vintage Βαλίτσα
 
 
Върти се в твоите ритми!
Vintage естетиката има особено очарование. Същото се отнася и за музиката от винил! Точно това ти предоставя Turbo-X Vintage грамофона, тъй като ти позволява да слушаш любимите си плочи във всеки момент! Вземи навсякъде с теб преносимото куфарче с вградени колони 6 Watts!
 
 
Превърни винила в MP3!
Възможностите, които ти предоставя преносимият Turbo-X Vintage грамофон са много, така че не само да слушаш плочи, но и да ги адаптираш към съвременната технология и най-разпространения аудио формат. Разполага с USB порт. Обработвай и превръщай любимите си парчета в MP3s, за да ги прехвърлиш с лекота на мобилен телефон или лаптоп!
Με Bluetooth 5.0
 
Bluetooth 5.0
Със свързване Bluetooth 5.0, спираш грамофона и влизаш в контакт със смартфона си или друго съвместимо устройство, за да слушаш любимата си музика от плейлистите, които си създал, безжично и с върхово качество на звук.
Για όλα τα βινύλια σου
 
За всички твои винили
След като поставиш плочата, избираш желаната скорост на възпроизвеждане - 33.3, 45 и 78 оборота. След това трябва да поставиш главата на първото парче от плочата и приятно слушане!
Με αναγνώστη για κάρτες SD
 
Четец за карти SD
След като поставиш в грамофона карта памет с музика на нея, функцията за възпроизвеждане на плоча спира след няколко секунди и единственото, което трябва да направиш, е да се насладиш на любимите си MP3s.

  • Характеристики
  • Изходи Audio RCA
  • Поддържани скорости 33 1/3 / 45 / 78
  • Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Тегло 2.95 kg
  • Размери 39.5 x 29.5 x 13 cm
  • Други характеристики Вграден усилвател
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >