Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

iRobot Robot Mop Braava Jet m6  

iRobot Robot Mop Braava Jet m6

Робот моп, който дава прекрасни резултати при мокро почистване и сухо полиране на подовете!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1349.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3683710

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Робот моп, който дава прекрасни резултати при мокро почистване и сухо полиране на подовете. Чистотата е гарантирана от модерна навигация, с чиято помощ Braava® Jet m6 научава стаите в жилището и прави карта на помещенията. Така работният цикъл е оптимизиран и по-ефективен. Презарежда се сам и притежава сензори, които го предпазват от падане по стълби. 

Braava® jet m6 работи със съвременна технология за пръскане на вода Jet Spray, която пази мебелите от навлажняване.

Роботизираният моп е оборудван с навигацията iAdapt® 3.0, за да може да се ориентира добре за размера на всяка стая и да чисти систематично, бързо и ефикасно. Може да работи в два режима на почистване - сухо полиране и мокро почистване. Използва подложки за многократна употреба. Чисти сам или заедно с прахосмукачките роботи Roomba® от сериите 900, i и s. Защото хигиената е важна!

iRobot Σκούπα Ρομπότ Braava m6
iRobot Σκούπα Ρομπότ Braava m6
Режим
Мокро почистване

Braava разполага с контейнер за вода 455ml и е оборудван с прецизен jet spray, който разпръсква водата по целесъобразен метод по време на мокрото почистване.

3683710
Капацитет на резервоара
455ml

С резервоар за почистващ разтвор 455 ml, той е подходящ за почистване на до 92 квадратни метра! Ако жилището е по-голямо, е необходимо да долееш вода и препарат.

iRobot Σκούπα Ρομπότ Braava m6
Автономия на батерията
90Min

Дава ти цялото време, от което се нуждаеш, за да почистиш всички повърхности в дома си с един цикъл на зареждане!

 
 
Навигация iAdapt 3.0 с интелигетна система за картографиране Imprint™
С навигацията с камера iAdapt® 3.0 и технологията vSLAM® Braava® jet m6 се ориентира отлично за размера на всяка стая. Придвижва се напред и назад в прави линии. Благодарение на системата за интелигентно картографиране Imprint™ роботът се научава да разпознава всяка стая, а ти можеш да избереш коя стая да бъде почистена, както и кога да се случи това.
 
 
Прецизно разпръскване

Braava разполага с прецизен Jet Spray, който разпръсква водата по целесъобразен метод по време на мокрото почистване. Специални сензори не позволяват на Braava да пръска вода по мебели, стени или местата под стълбите. За по-ефективно почистване можеш да използваш препарат Braava jet® със свеж аромат.

 
 
Подложки за многократна употреба
Braava jet m6 използва специални подложки за сухо и мокро почистване, за да почисти подовете. Подложките за мокро почистване за многократна употреба са направени от абсорбиращи влакна, които спомагат за отстраняването на кухненска мазнина и мръсотия. Тези за сухо полиране за многократна употреба използват електростатичен заряд, което позволява улавянето на прах, козина и косми. Подложките се перат и се използват многократно.
iRobot Σκούπα Ρομπότ Braava m6
 
Smart настройки

С интелигентното картографиране Imprint задаваш график на почистване за всяка стая. Настройваш Braava да почиства зоната около кухненския модул след вечеря или коридора, след като се прибереш у дома.

iRobot Σκούπα Ρομπότ Braava m6
 
Управление през мобилно приложение!

Мобилното приложение iRobot HOME ти позволява пълен контрол над робота: задаваш график на почистване, маркираш почистване в конктрени стаи, избираш интензитет на водната струя, свързваш Braava с Roomba.

iRobot Σκούπα Ρομπότ Braava m6
 
Функция Imprint™ Link!

Braava jet m6 работи в екип с прахосмукачките роботи Roomba серия 900, i, s и заедно почистват подовите повърхности. Роботите са напълно автономни.

  iRobot Σφουγγαρίστρα ρομπότ Braava m6
 
Автоматично зареждане
Braava jet m6 се връща автоматично на зарядната станция, за да презареди. Следователно площта, която трябва да почисти в режим мокро почистване е ограничена само от капацитета на резервоара за вода. В режим сухо полиране размера на почистваната площ е неограничен.

  • Характеристики
  • Тип Робот моп
  • Покритие 92 m2
  • Вместимост на коша 0.45 L
  • Автономия 90 min
  • Време за зареждане 3 часа
  • Свързаност WiFi
  • Цвят Бял
  • Тегло 2.2 kg
  • Размери 9 x 25.2 cm
  • Аксесоари База за зареждане / 2x кърпи за мокро почистване / 2x кърпи за сухо почистване
  • Други характеристики Антиблокираща система. Подходящ за паркет и твърди подове
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >