Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L White  

Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L White

Автоматично поддържа ястията топли след готвене! С 360˚ топлообменно нагряване за равномерно готвене без необходимост от разбъркване на ястието и голям капацитет от 6,5 литра за приготвяне на повече храна!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
239.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4374398

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Оборудвай се Smart Air Fryer 6.5Lt на Xiaomi, който пържи храна с... горещ въздух и добави малко повече наслада към храненето си.

С 360˚ топлообменно нагряване за равномерно готвене без необходимост от разбъркване на ястието и капацитет 6.5 литра, ястията придобиват хрупкава коричка и сочна вътрешност. Сега ще готвиш по-бързо, по-практично и много по-здравословно, без изобщо да се лишаваш от добрия вкус. Печи, пържи, размразявай и суши, избирайки желаната температура, от 40˚C до 220˚C.

Освен това има незалепващо покритие, което прави почистването изключително лесно, а чрез Mi Home app, можеш да го управляваш от разстояние! С LCD дисплей и възможност за гласови команди, така че лесно да включваш програмите за готвене.

Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
Капацитет
6.5 литра
Голям кошница, която побира любимите ти съставки за вкусно и практично готвене.
Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
Температурен диапазон
40˚C до 220˚C
Изключително функционален температурен диапазон от 40℃ до 220℃.
Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
Режими на готвене
12
Избирай от 12 предварително определени режими за лесно и интелигентно готвене с едно докосване.
Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
Безжично свързване
Wi-Fi
Управлявай лесно Smart Air Fryer от разстояние, благодарение на функцията за безжично свързване чрез Wi-Fi.
 
 
Горещ въздух 360°!

Smart Air Fryer на Xiaomi предлага 360º циркулация на горещ въздух. Тази техника ти позволява бързо да приготвиш любимите си ястия, с обикновена супена лъжица олио и соковете на самата храна. Ето как получаваш онази хрупкава коричка отвън и нежна текстура отвътре, плюс по-леки и здравословни резултати.

 
 
Опитай лека версия на ястията си!
Създавай вкусни комбинации и намали консумацията на мазнини умно и лесно! Със специалната функция за отнемане на излишната мазнина, твоят Smart Air Fryer сервира леки ястия, на които не липсва вкус. Картофите, пържолите, ребрата и пилешките крилца вече се приготвят в най-здравословната им версия. Наслади се без угризения на автентичните вкусове, но с ниско съдържание на мазнини!
 
 
Ястието ти те очаква!
Чрез функцията за 30-минутно предварително загряване, храната ще те очаква, топла-топла и невероятно вкусна! Направи семейната закуска или вечеря и ги остави в кошницата, докато всички седнат на масата, тъй като храната ще остане топла и хрупкава. Smart Air Fryer на Xiaomi следва ежедневния ти ритъм и се грижи здравословните вкусотии да са винаги навреме!
 
 
Готви всичко!
Вградената NTC интелигентна технология за контрол следи точно температурата по време на процеса на готвене, за да избегне изгаряне или сурова храна. С минимална температура от 40°C може да поддържа постоянна температура за размразяване, ферментиране и сушене на плодове. С максимална температура от 220°C можеш да задържиш соковете и да осигуриш хрупкав външен слой, като същевременно намалявате времето за готвене с 33% в сравнение с 180°C, подобрявайки ефективността, скоростта и вкуса.
 
 
Пълен пакет!
Освен самия уред, в опаковката ще откриеш и специална скара. Приготви се да покажеш главния готвач, който се крие в теб, с най-лесните стъпки!
Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
 
Hi-Tech готвене!
Изтегли Mi Home app, което прави управлението от смартфона по-лесно. Възползвай се от отдалечения контрол и планирай интелигентно до 24 часа предварително.
Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
 
Гласови команди
Приема и гласови команди с помощта на Google! Кажи: "OK Google, open the Air Fryer" и работата ти ще бъде свършена, без да се замисляш. Изискват се съвместими устройства с активиран Google Assistant.
Xiaomi Φριτέζα Smart Air Fryer 6.5Lwhite
 
Настройка на температурата и часа
Интелигентният LCD дисплей ще направи готвенето лесно и забавно. Улеснява регулирането на режима на готвене и контрола на температурата и настройването на времето с едно завъртане и натискане.

  • Характеристики
  • Мощност (Watts) 1800 W
  • Вместимост 6.5 L
  • Цвят Бял
  • WiFi Да
  • Тегло 5.4 kg
  • Размери 38.9 x 28.7 x 31.7 cm
  • Други характеристики Регулируем термостат. Хронометър
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >