Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Belkin Handsfree Lightning In-Ear White  

Belkin Handsfree Lightning In-Ear White

Кабелни in-ear слушалки с Lightning Connector, устойчивост на изпотяване, tangle-free кабел и ергономична конструкция, съчетавайки елегантен дизайн с безупречен дигитален звук!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3315223
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Подобри акустичното си изживяване и се наслади на любимата си музика с Lightning* слушалките Belkin ROCKSTAR™. С ергономичен дизайн за изключително удобство и прилягане, устойчивост на пръски и изпотяване и технология за потискане на шума, предоставят оптимизирано звуково представяне, независимо от музиката, която слушаш!

Разполагат с tangle-free кабел (112cm), контролни бутони, микрофон и се придружават от 3 размера меки и гъвкави накрайници от силикон (S, M, L), за да избереш подходящия за теб. Говорителите под ъгъл правят ROCKSTAR™ идеални за дългочасово слушане!

* Съвместими с iPhone 7 или по-нови, iPad mini 4 и Pad Pro (10.5").
Belkin Handsfree Lightning
 
 
Перфектно прилягане, перфектен звук!
Belkin ROCKSTAR™ идват с три различни размери меки и гъвкави накрайници от силикон (ear tips) за още по-голям комфорт. Предоставят изключителна шумоизолация, за да се наслаждаваш на любимите си песни. Ритъмът, текстовете и всеки инструмент от оригиналния запис се възпроизвеждат в ухото ти, точно както трябва.
 
 
Устойчиви и гъвкави!
Belkin ROCKSTAR™ са създадени, за да бъдат с теб във всяка дейност, без да ти пречат. Това е причината, поради която Belkin им дава splash-resistant дизайн и tangle-free кабел (112cm), като ги прави идеални за използване при всякакви метеорологични условия, във фитнеса или на открито!
 
 
Имаш контрол!
Слушалките ROCKSTAR са готови за използване, веднага щом ги извадиш от кутията, тъй като не изискват адаптор или каквото и да било зареждане. Контролните бутони улесняват възпроизвеждането, паузата, пропускането на песни, намаляването и увеличаването на силата на звука и приемането на телефонни обаждания с натискането на един бутон. Вграденият микрофон улеснява реализирането на обаждания, без да се отстраняват слушалките, предоставяйки изключителен звук по време на разговорите.

  • Характеристики
  • Форма In ear
  • Свързване С кабел
  • Интерфейс на свързване Lightning
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Дължина на кабела 1.1 m
  • Водоустойчивост Sweatproof
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >