Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

LG Partyspeaker RNC7 XBOOM  

LG Partyspeaker RNC7 XBOOM

Почувствай ритъма с LG XBOOM RNC7! Double Super Bass Boost, X-Shiny Woofer и други забавни функции доставят мощен ритъм, който раздвижва партито!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
779.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4192559

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Безжичният високоговорител LG XBOOM RNC7 ще промени начина, по който слушаш музика, предоставяйки несравнимо качество на звук и вълнуващо изживяване.

Проектиран да отговори на нуждите на любителите на музиката и купонджиите, съчетава напреднали технологии, елегантен дизайн и изключителна производителност, поставяйки нови стандарти на пазара. Със Super Bass Boost и други функции, които внасят забавни моменти на партито, осигурява мощен звук за раздвижващи ритми. Създава допълнителен въздушен поток зад модула на високоговорителя, за да произведе гръмотевичен бас, който вдъхва живот на всяко парти.

Разполага с Bluetooth® и чрез XBOOM App, потребителите могат да свържат три устройства едновременно и да управляват плейлист, без прекъсване на музиката. За да удвоиш звуковата производителност, можеш да свържеш безжично два LG XBOOM RNC7, което води до по-силен звук и по-добри партита с повече забавление. Освен това е възможно да синхронизираш звука с телевизора, чрез отделен кабел или Bluetooth®, за да се насладиш на още по-впечатляващо аудио, което изпълва пространството.

В допълнение към усъвършенстваните си аудио функции, дава възможност за различни опции за възпроизвеждане и запис на звук, като например запис на плейлист през USB, за да се наслаждаваш по всяко време или за изпращане чрез Bluetooth® на приятели.

Интегрира Wireless Party Link за безжичното свързване на два високоговорителя LG XBOOM RNC7, функция караоке с Voice Canceller и Key Changer, за да покажеш таланта си. Multi Color Lighting осветява пространството — с цветни LED светлини, които варират и се променят в ритъма, за още по-вълнуващо парти!

LG XBOOM RNC5
Wireless Party Link
Wireless Party Link
Удвои забавлението
Свържи безжично два високоговорителя LG XBOOM RNC7, за да удвоиш силата на звука. По-мощен звук означава по-добри партите и повече забавление.
Karaoke Mode
Karaoke Mode
Пей силно и ясно
Регулирай силата на музиката и на микрофона отделно, намали вокалите с Voice Canceller и синхронизирай музиката с гласа си с Tone Changer.
Party Saver
Party Saver
Забавлявай се с приятели
Копирай плейлисти и DJ миксове на USB (няма вътрешна памет), за да можеш да ги слушаш по всяко време. Копирайте ги на друга флашка или ги изпрати на приятели чрез Bluetooth®. 
 
 
Double Super Bass Boost | По-мощен бас
Направи партито по-приятно — LG RNC7 разполага с богат и мощен бас за разтърсващ купон.
 
 
Party Lighting | Освети дансинга
Цветните LED светлини се променят в зависимост от ритъма, като правят партитата ти още по-впечатляващи.
 
 
Party Strobe | Синхронизирай смартфона си с ритъма
Добави светлина към партито. Свържи до три смартфона или поставете телефона си на стойката, докато фоновото осветление мига заедно с музиката.
 
 
Поеми контрола чрез приложението DJ
Започни купона с танци. Използвай аудио ефекти директно от приложението DJ на всяко устройство Android или iOS. Също така можеш да управляваш DJ Pad на високоговорителя.
 
 
Повече начини да се насладиш на партито
Свържи китара за повече настроение или използвай USB и радиото за възпроизвеждането на музика.
 
 
Multi Bluetooth® и XBOOM app
Свържи три устройства едновременно чрез приложението XBOOM. Използвай всяко от свързаните устройства за безпроблемно управление на плейлист, без прекъсване на музиката. Изтегли го от Google Play или App Store.
 
 
TV Sound Sync | Почувствай тръпката на изпълнението на живо
Свържи RNC7 към LG телевизора си чрез оптичен кабел или Bluetooth®, за да се насладиш на още по-завладяващ звук, който изпълва пространството.

  • Характеристики
  • Възпроизвеждане Bluetooth / FM-Radio / MP3 / WMA
  • Bluetooth Да
  • Интерфейс на свързване USB / Optical in
  • Декодери AAC / MP3 / WMA
  • Дистанционно управление Да
  • Тегло 16 kg
  • Размери 33 x 34.4 x 78.6 cm
  • Други характеристики Функция Karaoke. Часовник. Party Lights. Аудио ефекти DJ
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >