Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Panasonic Micro Hi-Fi HC400EG Black  

Panasonic Micro Hi-Fi HC400EG Black

Micro Hi-Fi система с тънък и елегантен дизайн, възможност за поставяне на стена и възпроизвеждане на музика от различни източници!

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
349.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3185346

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Качествен звук за един модерен начин на живот, богат бас от един компактен корпус, възможност за възпроизвеждане на музика от различни източници (CD, радио FM/DAB Plus & Bluetooth): това е Panasonic HC400EG, елегантна Micro Hi-Fi аудио система с обща мощност 40W (RMS).

Благодарение на опростената й форма и изтънчения дизайн, може да се постави както на стената, така и на някой рафт. Panasonic HC400 е в хармония с начина ти на живот и го прави вълнуващ.

Turbo-X
 
 
Чист и динамичен звук

Дигиталният усилвател (LincsD-Amp трето поколение) представлява централната част, която произвежда чист и динамичен звук, без изкривявания. Дългите и извити аудио канали (Twisted Acoustic Port) също осигуряват мощен и богат бас.

 
 
Тънък и елегантен дизайн

Плоският дизайн на Hi-Fi системата създава една елегантна визия. Системата може лесно да се впише във всеки интериор, независимо от стила му. Идеална е за по-малки помещения благодарение на компактните си размери, като също така привлича вниманието, когато се постави на стената.

 
 
Музика от различни източници

Слушай музика по традиционния начин от CD и радио или се потопи в съвременния свят на streaming услугите – можеш да се насладиш на SC-HC400 както ти харесва. Имаш стари хитове в цифров формат на USB флашка? Използваш популярни streaming услуги като Spotify или Napster? HC400 ги поддържа благодарение на приложението Panasonic Music Streaming.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >