Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sega Football Manager 2024 PC  

Sega Football Manager 2024 PC

Създай отбор от нулата или развий своя фаворит във Football Manager 2024! Актуализираната версия дава възможност да прехвърлиш твоя клуб от миналогодишното издание!

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4326822
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Открий нови начини да печелиш във Football Manager 2024, най-пълната версия в историята на поредицата. Иновативни инструменти и функции ти позволяват да разработиш план за успех на и извън терена като собственик на най-големите футболни клубове в света.

Независимо дали си от типа мениджъри, които обичат да преследват незабавна слава, или искаш да изградиш клуб от нулата, идеалното предизвикателство те очаква. Като алтернатива, новата възможност за импортиране на твоята съществуваща кариера от Football Manager 2023 означава, че можеш да продължиш успешното си представяне!

*Съдържа код, който впоследствие предоставя Steam Key или Epic Store Key. 

*Процедурата се осъществява тук: https://redeem.footballmanager.com/
Football Manager 2024 PC
 
 
Създай отбора на мечтите си
Овладей трансферния пазар, като използваш нови начини за създаване на мечтания отбор, способен да печели титли. Създай печеливш подход на тактическото табло, като включиш модерни системи и позиционни иновации, за да постигнеш големи победи на терена.
 
 
Пренеси мачовете на друго ниво
Повишавай нивото на играчите си на тренировъчното поле и превръщай съперниците си в шампиони. Осъществи визията си в дните на мачовете, като всеки мач ще бъде обогатен с подобрения в движението на топката и играчите.

  • Характеристики
  • Тип игра Sports
  • Конзола PC
  • PEGI Rating 3+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >