Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

EA F1 23 PlayStation 4  

EA F1 23 PlayStation 4

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4238265

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Натисни спирачките... последен в EA SPORTS™ F1® 23, официалната видеоигра на Formula One World Championship™ за 2023 г. Нова глава във вълнуващия геймплей "Braking Point", пълен с напрегнати сблъсъци и амбициозна конкуренция. Включи се в състезания на новите писти в Лас Вегас и Катар и печели награди и подобрения във F1® World.

Новите червени знамена добавят автентичен стратегически елемент, а опцията "35% Race Distance" предоставя повече екшън и вълнение. Шофирай с обновени списъци за 2023, включващи официалния F1® състав от 20 любими пилоти и 10 отбора. Създай своя отбор-мечта и се състезавай за победа в "My Team" Career Mode, изглед на разделен екран или разширен мултиплейър в различни платформи и стани по-общителен с новата Racenet League.
F1 23 PS4
 
 
Нова история!
Историята се фокусира върху "Konnersport Butler F1® Racing Team", нов измислен отбор, и обхваща сезоните 2022 и 2023 на F1®. Перспективният пилот Aiden Jackson не се разбира добре със своя самонадеян съотборник ветеран Devon Butler. Когато бъдещето им е застрашено от личен проблем, се намесва Callie Mayer, сестрата на Devon и шампионка във F2®. За да вдъхне живот на историята на Callie, екипът по сценария използва британския състезателен пилот Jamie Chadwick и репортера на SkySports за F1® - Natalie Pinkham.
 
 
Състезавай се както искаш!
Изправи се пред нови предизвикателства и влез в поредица от различни състезателни серии за един играч (Solo Series), предназначени да те преведат през различни режими на игра, писти и изживявания във F1® 23. Стани експерт на различни писти, подобри шофьорските си умения, изследвай F2® съдържание, състезавай се с покана в събития за суперавтомобили и много други. Solo и Multiplayer Events включват поредица от ежедневни, седмични и сезонни събития както за соло играчи, така и за феновете на мултиплейър!
 
 
Подобри превозното средство и членовете на екипа!
Спечели подобрения и прекарай време в гаража (Garage), за да персонализираш и развиеш свой собствен автомобил във F1® World, така че да станеш по-бърз и по-силен. Подобренията във F1® World са разделени на две категории: ъпгрейд на автомобилни компоненти и подобрения на членове на екипа. Автомобилните компоненти подобряват представянето на твоя автомобил в състезанието. Подобренията на членове на екипа могат да бъдат подсилени - чрез договорна система - за допълнителни артикули, с които да се оборудваш, за още по-добро представяне.

  • Характеристики
  • Тип игра Racing
  • Конзола Playstation 4
  • PEGI Rating 3+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >