Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
God Of War Playstation Hits Playstation 4
ProductPhoto_1942603

Sony God Of War Playstation Hits Playstation 4  

Sony God Of War Playstation Hits Playstation 4

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.95 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3320170
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Богът на войната се е променил... и вече не е Кратос, който познавате. Труден и непредсказуем път те очаква, докато изследваш вълнуващ, нов разказ на класическата история. Ела заедно с Кратос на едно дълбоко пътуване на зрялост, насилие и желание да стане по-добър човек за доброто на сина си. В свят на чудовища, дракони и богове тежестта на отговорността пада върху плещите ти - и когато животът ти е пълен с кръв и хаос, как можеш да защитиш бъдещето си от грешките на миналото?

 

 
Нова опасна епоха

Това страховито възраждане на God of War деконструира ключовите елементи, които определят реда - приятна битка, спираща дъха мащаб и мощен сюжет - и ги обединява отново от самото начало. 

 
Страшна битка тяло в тяло

С близко разположена, стояща камера над рамото, която приближава действието по-близо от всякога, битката е точно до вас, неистова и неудържима. Мощната вълшебна брадва на Кратос е е брутално оръжие и универсален инструмент за изследване. Винаги бъди нащрек.

 
Един по-мрачен свят

Дълбоко в недокоснатите гори, планини и царства на скандинавската митология, се превръщаш в стомана  през различна, нова и опасна земя, изпълнена със собствено вечно присъствие на същества, чудовища и богове.

 

  • Характеристики
  • Тип игра Action Adventure
  • Конзола Playstation 4
  • PEGI Rating 18+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >