Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Marvel's Spider-Man GOTY Playstation 4
ProductPhoto_1942603

Sony Marvel's Spider-Man GOTY Playstation 4  

Sony Marvel's Spider-Man GOTY Playstation 4

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3299430
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Spider-Man се завръща ексклузивно за Playstation 4. Marvel и Insomniac Games обединяват силите си, за да създадат една нова, автентична история със Spider-Man, която се развива в Ню Йорк. Играй с вече опитния Peter Parker, използвайки максимално суперсилите му, за да се справиш по най-ефективния начин с престъпността, но и с хаотичния си личен живот.

Turbo-X
 
 
Game Of The Year Edition

Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition включва цялата игра и допълнително Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC.

Една история от три глави, която беше приета много добре от феновете на заглавието, а тези, които не са я изпробвали до момента, имат възможността да получат един пълен пакет на страхотна цена!

 
 
Изживей приключението в един отворен свят

Странствай и изследвай свободно средата на Ню Йорк, представена от Marvel, с епични екшън сцени, богат разказ и изключително интересни герои. Използвай невероятните си суперсили като майсторството си в битка, акробатичните си способности, както и подобрената си екипировка.

 
 
Една оригинална история

Това е една напълно нова вселена за Spider-Man, която включва познати персонажи с нови роли. Поеми контрола над сложния двойствен живот на един млад мъж с големи сили и връзки, които се развиват.

  • Характеристики
  • Тип игра Action
  • Конзола Playstation 4
  • PEGI Rating 16+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >