Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sony Rise Of The Ronin PlayStation 5  

Sony Rise Of The Ronin PlayStation 5

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.90 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4388186

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Впусни се в епично пътешествие из разкъсваната от войни Япония през XIX век в тази фокусирана върху битките ролева игра с отворен свят от Team NINJA, студиото ветеран, създало Nioh и NINJA GAIDEN.

Япония, 1863 г. След три века потисническо управление на шогуната Токугава черните кораби на Запада се спускат към границите на страната и тя изпада в безредици. Сред хаоса на войната, болестите и политическия смут безименен воин проправя своя път, като държи в ръцете си самата съдба на Япония.

Rise of The Ronin PS5
 
 
Създай динамична история
Като самурай без господар - ронин - съдбата ти е в твои ръце. Виж как историята се развива по различни начини в зависимост от решенията, които взимаш, и от героите, с които се съюзяваш по пътя си. Изправи се пред критични решения за мисията, като например дали да убиеш или да защитиш ключови фигури, и определи хода на историята чрез богата система за избор между няколко варианта.
 
 
Влез в завладяваща и достъпна битки
От разработчиците ветерани на Nioh и NINJA GAIDEN, Rise of the Ronin предлага завладяваща, но достъпна битка със слоеве сложност, подходящи за всеки стил на игра. Сблъскай се с враговете си със селекция от оръжия за близък бой или действай отдалеч с автентични огнестрелни оръжия от периода.
 
 
Изследвай един автентичен свят
Периодът "Бакумацу" възвестява края на шогуната, когато започва нова ера и се сблъскват Изтокът и Западът. Преживей тази културна революция в един отворен свят - там ще срещнеш ключови фигури, които ще определят хода на историята, и обикновени граждани, търсещи пътеводна светлина в мрака.

  • Характеристики
  • Тип игра Action Role Playing Game
  • Конзола Playstation 5
  • PEGI Rating 18+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >