Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Take2 Interactive GTA V PlayStation 5  

Take2 Interactive GTA V PlayStation 5

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
49.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3969290
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Когато млад мошеник, стар банков обирджия и опасен психопат се забъркват с някои от най-ужасяващите и неуравновесени престъпни елементи в подземния свят, правителството на САЩ и развлекателната индустрия, тогава трябва да успеят да извършат поредица от опасни грабежи, за да оцелеят в един безмилостен град, където не могат да се доверят на никого, още по-малко на своите другари.

Наслади се на невероятно gaming изживяване с GTA Online, една динамична и непрекъснато развиваща се интернет вселена за до 30 играча, в която можеш да се изкачиш в йерархията и да станеш бос на своя собствена престъпна империя.

Играчите на PlayStation®5 могат да се насладят на нови ъпгрейди на превозни средства, както и на подобрения като инструмента Career Builder. Също така имат достъп до всички подобрения на GTA Online в сферата на геймплея, както и всички разширения и текущи и предишни актуализации на съдържанието на играта, на които могат да се насладят сами или с приятели. Извършвай дръзки грабежи в сътрудничество с други, участвай в адреналинови надпревари, състезавай се в уникални игрови режими "Adversary" или проучвай места за социални контакти като нощни клубове, зали за видеоигри, партита в мезонети, срещи за автомобилни състезания и много други.

Включва Grand Theft Auto V: Story Mode и Grand Theft Auto Online. 
Продължи пътуването си на PS5™ и прехвърли както напредъка си в Story Mode на GTAV Story Mode, така и персонажите и напредъка си в GTA Online PS5™ само с едно движение.

GTA V PS5
 
 
Наслади се на върховно gaming изживяване!

Изследвай Los Santos и Blaine County с по-голяма детайлност от всякога, наслаждавайки се на характеристики като:

• Впечатляваща графика и ефекти: Подобрени нива на визуална прецизност и производителност с нови начини за показване на графики с резолюция до 4K и до 60 кадъра в секунда, опции за HDR, графична производителност с ray tracing и др.

• По-бързо зареждане: По-бърз достъп до действието, както и светът на Los Santos и на Blaine County се зарежда по-бързо от всякога.

• Регулируемо задействане и обратна връзка при докосване: Изживей всеки миг чрез контролера DualSense™, от насочени удари до метеорологични ефекти и от неравни пътни настилки до експлозии и много други.

• Аудио система 3D "Tempest": Чувай с абсолютна точност звуците от заобикалящия те свят.

 
 
Нови подобрения за още по-приятна игра!

Наслади се на нови подобрения в развиващия се свят на GTA Online, като:

• Ексклузивно, ново съдържание: Прекрачи прага на Hao's Special Works нa Car Meet в Los Santos, където ще видиш каймака на новите подобрения, както и ексклузивни модификации и настройки за превозни средства.

• Инструмент за кариерно развитие "Career Builder": Започни в GTA Online с подходящите инструменти за работа. Избери бързо една от четирите незаконни бизнес дейности в ролята на "Biker", "Executive", "Nightclub Owner" или "Gunrunner" и избери недвижими имоти, мощни превозни средства и оръжия, за да поставиш началото на дейностите си.

• Нов дизайн на менюто: Достъпи всичко, което може да предложи GTA Online директно от централното меню, включително най-новите актуализации.

• Достъп до всички текущи и предишни ъпдейти: Наслади се на достъп до повече от 40 страхотни актуализации, които включват всичко: от търсенето на изгубени музикални файлове на Dr. Dre с Franklin Clinton в The Contract до незаконните скоростни състезания по улиците на Los Santos Tuners и от грабежите на тропическия остров Cayo Perico до нощната писта в After Hours и The Diamond Casino & Resort. Всичко е налично заедно с голямо разнообразие от състезания, режими на игра, дейности и места за социални контакти, на които можеш да се насладиш сам или с приятели, като например голф игрища, нощни клубове, игрални зали и много други.

  • Характеристики
  • Тип игра Role Playing
  • Конзола Playstation 5
  • PEGI Rating 18+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >