Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

EA Sports FC 25 Xbox  

EA Sports FC 25 Xbox

Очаква се на 27.09.2024 г.

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
143.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4603516

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Готов ли си за едно ненадминато футболно изживяване, с което ще изпиташ още повече начини да трупаш победи за клуба си, с играта EA Sports FC 25? Обедини се с приятели в любимите си режими с новия 5v5 Rush и управлявай клуба си до победата, благодарение на FC IQ, който предоставя още по-голям тактически контрол.

Наслади се на още по-голям стратегически контрол и по-реалистично колективно движение на ниво отбор. FC IQ използва нов AI модел, който е захранван от данни от реалния свят, за да повлияе на тактиката на играча чрез изцяло новите Player Roles.

Възможностите, които се откриват пред теб са много… Изгради най-добрия отбор и спечели трофеи от най-добрите междуклубни състезания или сформирай свой собствен отбор мечта 5x5, играейки с до трима приятели! Ако си фен на винтиджа, можеш да откриеш GOAT от миналото - включително Тиери Анри, Андреа Пирло, Бекъм и Зидан - и да ги върнеш в играта. Също така, за първи път в Career Mode имаш възможността да поемеш футболистка или женски клуб от най-добрите лиги на женския футбол.
EA Sports FC 25 Xbox
 
 
Поръчай предварително и спечели!
Поръчай предварително играта на годината! Изпитай ексклузивните функции на предварителната поръчка на Sports FC 25 и получи достъп до уникално дигитално съдържание за режимите Football Ultimate Team, Player/Manager Career и Clubs.
 
 
5v5 Rush
Интегриран във всички основни режими (Ultimate Team, Clubs, 5v5 Kick-off Rush) на EA Sports FC 25, новият 5v5 Rush предлага нов начин да играеш и да печелиш заедно с приятелите си. С по-малки отбори за изграждане, повече игра с топката и нови, специално проектирани инструменти за комуникация, Rush те държи още по-близо до действието.
 
 
 
Women's Career за първи път!
Проправи си път и остани в историята на женския футбол! За първи път EA Sports FC 25 ти дава възможност да се насладиш на безпрецедентно и автентично изживяване в Women's Career. В този режим можеш да поемеш контрола над цял клуб или конкретен играч от петте най-добри женски лиги и да си проправиш път към върха!
 
 
 
Всичко за клуба!
Режимът Clubs ти предоставя много повече начини да играеш с приятелите си и да изградите най-добрата футболна династия заедно. Свържи се със съотборниците си в Clubhouse и надгради избрания от теб клуб, като отключиш възможности за промяна на играта с Facilities.
 

  • Характеристики
  • Тип игра Sports
  • Конзола Xbox One, Xbox Series
  • PEGI Rating 3+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >