Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Take2 Interactive NBA 2K25 Xbox  

Take2 Interactive NBA 2K25 Xbox

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4599888

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Наслади се на още по-реалистична игра и фантастични графики в NBA 2k25 с технология ProPLAY, която превръща кадрите от NBA в завладяващ геймплей. Приближи се лично до любимите си легенди от NBA и се потопи в моменти от играта, тъй като ProPLAY осигурява най-автентичното изживяване в NBA до момента. 
 
 
Създай перфектния отбор!
Време е да отдадеш почит на легендите в играта в MyCAREER и да изградиш най-великата династия, която спортът някога е виждал! City (New Gen) е най-добрата тестова площадка. Направи така, че талантите на твоя отбор да блеснат и много скоро името ти ще влезе в историята!  
 
 
King of the Court
Конкуренцията процъфтява в MyTEAM. Предизвикай съперническите състави с списъка си на MyTEAM за всички времена и се сблъскай с други елитни играчи в ежеседмичния турнир King of the Court. Изправи се срещу тях и покажи защо заслужаваш титлата "Най-добрият от най-добрите" в това ексклузивно събитие. 
 
 
Изгради своя династия
Изгради династия, която надхвърля епохите. Изследвай уникалните предизвикателства, свързани с управлението на фронт-офиса на NBA и се наслади на най-голямата награда - спечелването на шампионат или на няколко такива. Избирай между 6 епохи, включително изцяло нова ера, и стани този, който ще промени играта завинаги. 

  • Характеристики
  • Тип игра Sports
  • Конзола Xbox One, Xbox Series
  • PEGI Rating 3+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >