Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Take2 Interactive XCOM 2 Xbox One  

Take2 Interactive XCOM 2 Xbox One

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.95 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2515601
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Игра на годината за 2012.

Минаха 20 години от момента, в който световните лидери се предадоха безусловно на силите на извънземните и XCOM вече отдавна е разпадната и забравена. Сега извънземните сили управляват Земята, обещават едно перфектно бъдеще за човечеството. Зад всичко това се крие зловещ заговор да убият всички, които се осмелят да се противопоставят на новия ред. Една сила се приготвя да защити отново човечеството. Винаги нащрек и винаги в движение, останалите сили на XCOM трябва да открият начин да разкрият мрачната истина, която се крие зад извънземната окупация и да елиминират веднъж завинаги нашествениците.

XCOM2
 
XCOM В БЯГСТВО

Поеми контрола на Avenger, космически кораб, който функционира като мобилен команден център на XCOM. Управлявай силите си по света, спечели всички на твоя страна и разкрий пъкления план на извънземните сили.

 

ВОЙНИЦИ СПОРЕД СТРАТЕГИЯТА

Пет категории войници, всяка една от които има своето развитие и нови способности като Momentum, ти позволяват да създадеш войници според плана ти за битка.

 

СТРАТЕГИЧЕСКА КЪРВАВА ВОЙНА

Новите системи за битка предоставят още повече гъвкавост при стратегията по време на войната. Световното положение влияе върху всяка мисия. Използвай покритието, за да устроиш засада на вражески патрули. Събирай ценни територии и предмети от врага. Освободи заложниците и спаси ранените съюзници, пренасяйки ги в центъра за спасение.

  • Характеристики
  • Тип игра Strategy
  • Конзола Xbox One
  • PEGI Rating 16+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >