Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

EA FIFA 22 Xbox Series  

EA FIFA 22 Xbox Series

EA SPORTS™ FIFA 22 за Xbox Series с Hypermotion технология, за да отбелязваш в най-реалистичната футболна игра!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
29.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3782484
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
EA SPORTS™ FIFA 22 пренася играта на друго ниво с иновативната gameplay технология от ново поколение HyperMotion, която прави всеки момент на терена невероятен.

Всеки кадър от мача ще бъде изключително реалистичен с Hypermotion технологията!

Разширените данни за отборите и машинното обучение са интегрирани в най-завладяващата футболна игра и те предизвикват да се възползваш максимално от мощта на конзолите от следващо поколение!

Наслади се на ненадмината автентичност с над 17000 играчи, 700+ отбори и над 30 първенства, като UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores и новата UEFA Europa Conference League, налична само във FIFA 22.

• Powered by Football™
FIFA 22 Xbox Series
 
 
Career Mode
Превърни футболните си мечти в реалност с FIFA 22! Създай свой собствен клуб и го направи футболен гигант. Наслади се на ново изживяване и изживей кариерата на един футболист, който стига до върха!
 
 
FIFA Ultimate Team
Създай отбора на мечтите си и се състезавай в най-известния FIFA режим! Има хиляди играчи, за да добавяш към клуба си и безброй начини да го персонализираш на терена и извън него. Независимо дали искаш да играеш сам в Squad Battles, в FUT Co-Op, онлайн в Division Rivals, или срещу най-добрите FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) те свързва със света на футбола през целия сезон със съдържание, повлияно от действителни събития и турнири като UEFA Champions League, UEFA Europa League и CONMEBOL Libertadores!

  • Характеристики
  • Тип игра Sports
  • Конзола Xbox Series
  • PEGI Rating 3+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >