Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Lenovo Legion Go Z1 Extreme 1TB  

Lenovo Legion Go Z1 Extreme 1TB

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1699.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4436377

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Наслади се на ненадмината многофункционалност с Legion Go, най-гъвкавия инструмент за игри. В режим на портативна конзола, трансформирай любимото си компактно устройство в портал за компютърен гейминг, идеален за игри в движение. Свържи Legion Go към любимия си монитор Legion и се настани на уютния си диван с ергономично изработени контролери за релаксираща, но поглъщаща гейминг сесия.
Режимът FPS, съчетан с опционалната основа за контролер, предлага персонализирана прецизност, като лявата страна включва клавиши WASD, а дясната вертикална мишка за подобрено прицелване. Изследвай разширената реалност със съвместимостта с Legion Glasses, като се наслаждаваш на игрите по възможно най-удобния начин.
Legion Go задоволява всяка геймърска нужда, предлагайки несравнима гъвкавост.
С Lenovo Legion Go мобилният гейминг достига забележителни висоти. Изключителният 8,8-инчов QHD+ Lenovo PureSight Gaming дисплей те обгръща в завладяващи визуални ефекти. Можеш динамично да адаптираш визуалната прецизност от 1600p до 800p или да регулираш честотата на опресняване между бързите 144Hz и енергоспестяващите 60Hz. Всичко това оживява на отзивчив 10-точков тъчскрийн.
Game & Watch: The Legend of Zelda
 
 
Влез в геймърската вселена!
Legion Space дава повече възможност на неуморния геймър в теб, като събира обширна вселена от игри от най-добрите платформи в един лесен за работа център. Преминавай без усилие от Xbox Game Pass към Gamesplanet и отвъд. Наслаждавай се на игри в облака в движение, стриймвай от своя Legion PC или се потопи в емулацията на Android. Освен това можеш да започнеш приключението си с три безплатни месеца Xbox Game Pass Ultimate, ексклузивно за потребителите на Legion Go. Но това не е всичко - Legion Go е напълно персонализируем, така че можеш да променяш безброй настройки, за да подобриш игровото си изживяване.

  • Характеристики
  • Тип дисплей Touch Screen
  • Размер на дисплея 8.8 inches (22.35 cm)
  • Честота на опресняване 144 Hz
  • Вместимост на SSD 1TB
  • RAM памет 16 GB
  • Съвместима карта памет microSD до 2 TB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >