Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sentio Splashproof Case for Airpods Pink  

Sentio Splashproof Case for Airpods Pink

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
9.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2987031
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Защити ценните си Airpods с предпазния калъф Sentio. Кутийката на Airpods приляга перфектно в калъфа, за да бъдат защитени от надраскване и прах при всекидневното им пренасяне. Можеш да ги закачиш на ключодържателя или раницата си, или да дори в чантата си, благодарение на карабинера, а непромокаемото силиконово покритие на калъфа, ще влезе в ролята на щит при дъжд или на плажа.

Turbo-X
Turbo-X
Красив дизайн

С модерен и красив дизайн, ще осигури защита на твоите Airpods, предпазвайки любимите ти слушалки. Можеш да ги поставиш дори на колана си, тъй като подхождат на всеки твой outfit!

Turbo-X
Цветове за всеки вкус

Защита и цвят вървят ръка за ръка! Избери подходящия за теб цвят от розово, сиво и синьо.

Turbo-X
Splashproof

Твоите Airpods ще бъдат защитени във всеки един момент! Благодарение на този устойчивия калъф, ще ги предпазиш от дъжда или нежелани инциденти, като можеш да ги извадиш дори и на плажа.

Turbo-X
Цялостна защита

Силиконовият материал в комбинация с дизайна осигурява пълна защита от драскотини и прах. Покрива от ъгъл до ъгъл и всички страни за максимална защита.

Turbo-X
Лесно и безопасно пренасяне

Носи винаги и навсякъде твоите Αirpods! В чантата, в колата или при ключовете си, като едновременно с това ще имаш директен достъп до тях и пълна защита от вибрации и прах.

Turbo-X
Карабинер

Използвай карабинера като ключодържател или «закачи» Airpods за чантата или колана си! Ще бъдат винаги и навсякъде с теб.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >