Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung MicroSD 128GB Evo Plus  

Samsung MicroSD 128GB Evo Plus

Разшири възможностите на устройствата си с карта памет microSD EVO Plus, която предоставя най-високите скорости на четене/запис в категорията!

Гаранция - 10 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
57.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3069508
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Повече място, по-висока скорост: картите от серията Evo Plus са идеални за запис на видео 4K UHD, предоставят защита на 4 нива (4-Proof), а в комбинация с отличното представяне ти позволяват да запазиш важните моменти, без да се тревожиш за цялостта им.

Turbo-X
 
 
Високи скорости на четене и запис

Прави снимки и видео с високо качество, и ги споделяй за отрицателно време: С изключително бързи скорости на четене и запис до 100MBps и 90MBps съответно, microSD 128GB EVO Plus на Samsung ти позволява да прехвърлиш видео 3GB на компютъра си за 38 секунди.

 
 
Вместимостта, от която се нуждаеш!

С голяма вместимост, картата памет 128GB EVO Plus може да побере до 6 часа видео 4K UHD, 17 часа видео Full HD и 27600 снимки.

 

 
 
Защита на 4 нива

Преживяванията ти са незаменими, а от сега нататък и «незабравими», тъй като серията EVO Plus предоставя 4 нива на защита: може да издържи до 72 часа в морска вода, при екстремни температури, на рентгеновоте апарати по летищата и на магнитни полета, еквивалентни на скенера за магнитен резонанс (MRI). Придружава се от 10 години гаранция.

  • Характеристики
  • Тип памет microSDXC
  • Вместимост 128 GB
  • Други характеристики Адаптор MicroSD към SD
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >