Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung MicroSD 32GB Evo Plus  

Samsung MicroSD 32GB Evo Plus

Разшири възможностите на устройствата си с карта памет microSD EVO Plus, която предоставя най-високите скорости на четене/запис в категорията!

Гаранция - 10 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
21.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3069486
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Повече място, по-висока скорост: картите от серията Evo Plus предоставят защита на 4 нива (4-Proof), а в комбинация с отличното представяне ти позволяват да запазиш важните моменти, без да се тревожиш за цялостта им.

Turbo-X
 
 
Високи скорости на четене и запис

Прави снимки и видео с високо качество, и ги споделяй за отрицателно време: С изключително бързи скорости на четене и запис до 100MBps и 90MBps съответно, microSD 32GB EVO Plus на Samsung ти позволява да прехвърлиш видео 3GB на компютъра си за 38 секунди.

 
 
Съвместима с голяма гама устройства!

Съвместима с голяма гама устройства, които работят с карти SD/microSD, картата памет на Samsung се придружава от специален адаптер, подходящ за всички съвместими устройства на пазара, запазвайки успоредно с това скоростта и производителността, характерна за серията EVO Plus на Samsung.

 

 
 
Защита на 4 нива

Преживяванията ти са незаменими, а от сега нататък и «незабравими», тъй като серията EVO Plus предоставя 4 нива на защита: може да издържи до 72 часа в морска вода, при екстремни температури, на рентгеновоте апарати по летищата и на магнитни полета, еквивалентни на скенера за магнитен резонанс (MRI). Придружава се от 10 години гаранция.

  • Характеристики
  • Тип памет microSDHC
  • Вместимост 32 GB
  • Други характеристики Адаптор MicroSD към SD
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >