Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HP Keyboard & Mouse 650 Combo Wireless  

HP Keyboard & Mouse 650 Combo Wireless

Безжична клавиатура и мишка с повече от 20 програмируеми клавиша и възможност за регулиране на dpi!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
179.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4307534

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Осигури си всичко, което желаеш от един комплект безжична клавиатура и мишка за изключителен комфорт и висока продуктивност.

Елегантната клавиатура включва крачета, които могат да се регулират до 6 градуса, както и контурни клавишни капачки, така че винаги да натискаш правилния клавиш. С ход 2,0 mm, ще се наслаждаваш на удобна работа. Също така, чрез HP Accessory Center можеш да програмираш над 20 клавишни комбинации, за да работиш по-интелигентно с приложенията, които използваш най-често. Двете AAA батерии (включени) са достатъчни за повече от 20 месеца употреба.

Наслади се на прецизно проследяване с мишка, която предлага ежедневен комфорт за потребители, работещи както с лява, така и с дясна ръка. Можеш също така лесно да регулираш настройките DPI на мишката, за да контролираш скоростта и чувствителността. Благодарение на усъвършенствания сензор, вече можеш да използваш мишката върху повече повърхности. Батериите AAA (включени) са достатъчни за 24 месеца използване на мишката.

HP 650 Wireless Keyboard and Mouse Combo
 
 
Продуктивност, удобство и прецизност
Осигури си всичко, което желаеш от един комплект безжична клавиатура и мишка - комфорт, продуктивност, надеждност и стил. Както безжичната клавиатура с възможност за програмиране, така и мишката са направени от устойчиви материали и са лесни за почистване!
 
 
Направи настройки за оптимизация
Персонализирай клавиатурата си с приложението HP Accessory Center, за да оптимизираш работата си. Програмирай повече от 20 клавишни комбинации, за да намалиш натисканията на клавиши и да работиш по-интелигентно с приложенията, които използваш най-много.
 
 
Изискана и удобна
Малките настройки са от значение що се отнася до точността на писане. Тази елегантна клавиатура включва крачета, които могат да се регулират до 6 градуса, както и контурни клавишни капачки, така че винаги да натискаш правилния клавиш. С ход 2,0 mm, ще се наслаждаваш на удобна работа през целия ден.
 
 
Дълъг живот на батерията
Честата смяна на батерии е много досадна. Тази клавиатура е снабдена с батерии AAA, които издържат над 20 месеца. Така че проблемът е решен!
 
 
Страхотно усещане
Наслади се на прецизно проследяване с една мишка, която осигурява комфорт за десничари и левичари. Можеш също така лесно да регулираш настройките DPI на мишката, за да контролираш скоростта и чувствителността.
 
 
Разгъни потенциала си
Работата върху различни повърхности може да доведе до непредвидимо поведение на мишката. Проблемът е решен чрез използване на сензор за множество повърхности. С по-добро проследяване (tracking) вече си свободен да използваш мишката върху повече повърхности, като например мрамор. В допълнение, този нов сензор е по-енергийно ефективен, за по-дълъг живот на батерията (до 24 месеца за мишката с батерии AAA).

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Тип Клавиатура и мишка
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Тип батерия 2 x AAA
  • Автономия на батерията До 24 месеца
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >