Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Combo Pebble 2 White US  

Logitech Combo Pebble 2 White US

Минималистични и тънки Bluetooth клавиатура и мишка, проектирани да се открояват!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
149.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4301358

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Избягай от скуката с емблематичния Pebble 2 Combo. Тънките безжични клавиатура и мишка на Logitech се предлагат в разнообразие от цветове и са направени от рециклирана пластмаса.

С минималистичен, елегантен и лек дизайн, клавиатурата и мишката Pebble 2 Combo се открояват и са ултра преносими, така че можеш да ги вземеш със себе си, където и да отидеш. Превключвай лесно между три безжични устройства с различни операционни системи (Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS, Android) с натискането на един бутон или използвай включения приемник Logi Bolt.

Logitech Pebble 2 Combo
 
 
Проектирани да бъдат различни
Нека света види кой си с Pebble 2 Combo! Минималистични и тънки клавиатура и мишка, проектирани да се открояват.
 
 
Изработени от рециклирана пластмаса
От Logitech гарантират, че продуктите са произведени отговорно. Pebble 2 Combo се предлага в цяла палитра от цветове с повече от 45% рециклирана пластмаса*, за да избереш разцветка, която отразява настроението ти.
*Съдържание на пластмаса в Pebble 2 Combo: Pebble Keys 2 K380s с минимум 49% рециклирана пластмаса и Pebble Mouse 2 M350s с минимум 58% рециклирана пластмаса, с изключение на пластмасата в кабелите (PWA) и опаковката.  
 
 
Лесно превключване между 3 устройства
Използвай технологията Bluetooth®, за да свържеш до 3 безжични устройства с различна операционна система и да превключваш между тях само с едно натискане на бутона Easy-Switch. Включен е също приемник USB Logi Bolt.
 
 
Спести време и се наслади на персонализирана работа
Можеш да получиш незабавен достъп до търсене, екранна снимка и други функции с клавишите Fn. Персонализирай работата на десетте клавиша Fn и средния бутон на мишката с приложението Logi Options+.
 
 
Прави впечатление, а не шум
Работи безшумно с кръглите и тихи нископрофилни клавиши, които ти носят познатото усещане за писане като на лаптоп. Кликвай, без да се разсейваш, с технологията за безшумни кликвания, която премахва 90% от шума при кликване*.
*Шумът при кликване е намален с над 90% в сравнение с Logitech M185. Кликване с ляв бутон и dBA ниво, измерено от независима лаборатория на 1 метър разстояние.
 
 
Работи по-дълго
Имаш нужда от повече мощност? Pebble 2 Combo идва с до 36 месеца живот на батерията на Pebble Keys 2 и до 24 месеца живот на батерията на Pebble Mouse 2, за да работиш по-дълго и без притеснения.

  • Характеристики
  • Тип Клавиатура и мишка
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Цвят Бял
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >