Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Keyboard & Mouse MK470 Wireless White
ProductPhoto_1942603

Logitech Keyboard & Mouse MK470 Wireless White  

Logitech Keyboard & Mouse MK470 Wireless White

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
95.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3566072
Bookmark and Share
arrow

 

С един поглед
 

Придай минималистичен, модерен стил на всяко помещение и забрави за шума с този тънък безжичен сет MK470 – изключително тънки, с малки размери и стилен дизайн клавиатура и мишка, подходящи за висока производителност при работа.

Малките размери на този комплект означават, че можеш да работиш дори и на най-малките бюра и да имаш достатъчно място за движение на мишката, а благодарение на живота на батерията 18 месеца за мишката и 36 месеца за клавиатурата, няма нужда да се притесняваш, че ще останеш без батерия!

Turbo-X
 
 
Минимал. Модерни. Тънки.

Slim комплектът MK470 се отличава със своята простота. Тънкият корпус и минималистичен дизайн превръщат клавиатурата и мишката в аксесоари за едно подредено и елегантно бюро!

 
 
Производителност и спестяване на място!

Малката клавиатура включва и цифрова част и 12 настройки FN и така ти осигурява всички необходими бутони. Τънката мишка е изключително преносима и можеш лесно да я поставиш в чантата на лаптопа си или дори в джоба, за да можеш да работиш, където и да се намираш!

 
 
Плавна, удобна употреба!

Бутоните scissor switch и  с нисък профил осигуряват плавно и подобно на въвеждане на лаптоп писане. Гладката форма на мишката, напомняща камъч, приляга перфектно и в двете ръце благодарение на своя дизайн!

 
 
Безшумна работа!

Безшумната клавиатура и мишка, която прави до  90% по-малко шум, според производителя, осигуряват комфортна работна среда за теб и за околните!

 
 
Лесно и надеждно безжично свързване!

Един обикновен приемник USB за директно свързване и работа осигурява мощна безжична връзка 2,4 GHz с обхват 10 метра. Това означава, че получаваш подредено бюро без кабели и свободата да поставиш устройствата, така както ти е удобно!

 
 
По-голяма автономия!

Благодарение на живота на батерията 18 месеца за мишката и 36 месеца за клавиатурата, няма нужда да се притесняваш, че ще останеш без батерия. И двете устройства влизат в режим на готовност, когато не се използват.

 

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Тип Клавиатура и мишка
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Регулиране на височина Да
  • Други характеристики Ергономичен дизайн SLIM
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >