Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
Начало > ПЕРИФЕРИЯ > ПЕРИФЕРИЯ > Клавиатури > POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys Daydream
<
POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys Daydream
ProductPhoto_1942603

Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys Daydream  

Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys Daydream

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
175.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3888010

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

logitech

ЯРКА ИНДИВИДУАЛНОСТ

Придайте цветен характер на офисното си пространство и всекидневието си с POP Keys. Съчетайте я с подходяща POP Mouse и позволете на истинското ви „аз“ да заблести с изразителна естетика на работното ви бюро и забавни клавиши с емотикони.

DAYDREAM - ЛЯТНА ОТМОРА

Ментово, люляково, бяло и слънчево жълто се комбинират в бонбонена естетика с капка свежо мохито. Разпускайте замечтани с POP Keys Daydream.

logitech
logitech

ВАШЕТО НАСТРОЕНИЕ. ВАШИТЕ БУТОНИ

Щастливи? Ядосани? Влюбени? POP Keys идва в комплект с 8 сменяеми капачета за клавишите с емотиконки, които лесно можете да комбинирате и напасвате в зависимост от настроението си. Можете да програмирате клавишите с всяка съществуваща емотиконка, която харесвате, с помощта на софтуера на Logitech*, или да натиснете клавиша, който отваря пълния списък с емотикони, за да изберете най-подходящата, докато чатите с приятелите си.

*Емотиконите и софтуерът към момента са поддържани само от Windows и macOS.

ПОЛУДЕЙТЕ ПО МЕХАНИКАТА

Изпробвайте почти пристрастяващото писане на механични клавиши в стила на пишеща машина. Почувствайте как пръстите ви подскачат по клавишите и чуйте как механичните суичове тракат, щракат и изскачат при всяко натискане. Олд скуул и толкова завладяващо.

logitech
logitech

F’N СТРАХОТНИ НОВИ ПРЕКИ ПЪТИЩА

Не се заблуждавайте от ретро естетиката на POP keys: 12-те нови FN преки пътища ви дават всичко, от което се нуждаете днес – включително опция за изрязване на екрана, функция глас в текст(1)(2) и заглушаване на микрофона(3), толкова полезна по време на дългите работни разговори, както и много повече с докосването на един клавиш.

1. Изисква софтуер на Logitech, достъпен за Windows и macOS на Logitech.com/pop-download
2. Опцията Dictation е осигурена от Windows® и macOS и в момента е достъпна само на определени езици и в определени географски райони. Научете повече на: Logitech.com/support/OSdictation. 3. Изисква софтуер на Logitech, достъпен за Windows и macOS на Logitech.com/pop-download

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ТРИ УСТРОЙСТВА НАВЕДНЪЖ

Изразете индивидуалността си на няколко устройства едновременно, като използвате клавишите Easy Switch на POP Keys. Те ви позволяват да я свържете с до 3 устройства и да превключвате между тях с едно докосване. Свържете се към компютъра, таблета или телефона си* с помощта на Bluetooth® безжичната технология или USB приемника Logi Bolt. Работи на Windows®, macOS, Chrome OS™, Android™, iOS, и iPadOS.*

*Емотиконите и софтуерът в момента се поддържат само на Windows и macOS.
logitech
logitech

ВАШИ ЗАДЪЛГО

Вярна на стила на Logitech, POP Keys е проектирана да издържа. С три* години живот на батерията и клавиши, които могат да издържат до 50 милиона натискания (това си е много), можете да творите, да чатите и да се вдъхновявате.

*Животът на батерията може да варира в зависимост от условията на ползване.

КОМПАКТНА И УДОБНА

Всички необходими клавиши на пестяща място основа. Вдлъбнатите кръгли клавиши пасват на върховете на пръстите ви за удобно писане. В допълнение компактният дизайн на POP Keys ви позволява да поставите мишката си по-близо за по-малко протягане, повече удобство и по-добра поза на тялото.

logitech
logitech

ОПИТАЙТЕ УСЕЩАНЕТО ДА ДАДЕТЕ ПЪЛЕН ИЗРАЗ НА ИНДИВИДУАЛНОСТТА СИ

Бъдете господар на пространството си с подходящите аксесоари, за да изведете продуктивността и стила си на ново ниво. Запознайте се с POP Mouse, StreamCam, G733 и Logitech Desk Mat.

>

  • Характеристики
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth / Logi Bolt USB receiver
  • Bluetooth version v5.1
  • Тип батерия 2 x AAA
  • Автономия на батерията До 36 месеца
  • Съвместимост Windows 10 or later, macOS 10.8 or later, iPadOS 13.4 or later, iOS 11 or later, Chrome OS, Android 8 or later
  • Други характеристики 8 swappable emoji keys
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >