Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Keyboard DW-1000 Backlit Wired  

Turbo-X Keyboard DW-1000 Backlit Wired

Работи комфортно - дори и на тъмно - с наситена, но едновременно с това дискретна подсветка на клавишите!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
35.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2815923
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Turbo-X DW-1000 е елегантна и впечатляваща клавиатура, която ти позволява да работиш дори и на тъмно. Клавишите са изключително удобни, а дискретната им подсветка ти дава възможност да виждаш символите, без да отвлича вниманието ти.

Разполага с 12 мултимедийни клавиши, които ти предоставят доректен достъп до функции на твоя компютър, а клавишите (тип island) в комбинация с ниския профил предоставят удобство при дългочасово използване и безшумна работа.

 

Turbo-X
 
 
Синя подсветка

Използвай я по всяко време на деня, дори и в среда със слаба светлина, благодарение на синята подсветка на клавишите, която ти помага винаги да виждаш символите. Изчистеният, елегантен дизайн, както и вградената подложка за китките на ръцете правят Τurbo-X DW-1000 подходяща за всяко бюро, като успоредно с това предоставя издръжливост във времето.

 
 
Пряк контрол

Управлявай мултимедийните функции на компютъра си с несравнима лекота благодарение на 12 multimedia бутони. Сега с натискането на един клавиш можеш да увеличиш или намалиш силата на звука, да смениш песента или да направиш "mute". Разполага също с шорткът бутони, за да влизаш в мейла или в любимите си сайтове, натискайки единствено един бутон.

 

 
 
Удобство дори след дълги часове работа

Пълноразмерната клавиатура Turbo-X DW-1000 идва с клавиши тип island и ти предоставя удобство дори след дългочасова употреба. Включената цифрова клавиатура (numpad) ти помага да приключваш задачите си по-бързо, а за комфорта допринасят също регулируемите крачета, които осигуряват два различни ъгъла на работа.

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски / гръцки език
  • Регулиране на височина Да
  • Други характеристики Светещи клавиши
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >