Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Keyboard Nemesis N60 RGB Mechanical Wired
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Keyboard Nemesis N60 RGB Mechanical Wired  

Turbo-X Keyboard Nemesis N60 RGB Mechanical Wired

Механична клавиатура с устойчиви суичове Blue, Full RGB подсветка, технология anti-ghosting и софтуер Nemesis N60 Engine за пълен контрол!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3086135
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Бърза, впечатляваща, ефективна: Turbo-X Nemesis N60 RGB е механичка gaming клавиатура, с екраниран кабел (1.7m) и устойчиви Βlue суичове, които предоставят изключително усещане при използване на клавиатурата и висока производителност.

Разполага с RGB подсветка (идва с възможност за адаптиране и ефекти на движение) с 16,8 милиона различни светлинни нюанса, които можеш да управляваш чрез софтуера Nemesis N60 Engine*. 

Механичните суичове осигуряват надеждна, дългогодишна работа, за да се наслаждаваш на любимите си игри. Продължителността им на живот достига 50 милиона клика. Game on!

 

* Изтегли Nemesis N60 Engine тук.

Turbo-X
 
 
Blue механични суичове

Turbo-X Nemesis N60 RGB идва с Βlue механични суичове, които предоставят не само върхова реакция при всяко твое докосване, но и високо качество на конструкцията. Проектирани са така, че да издържат поне 50 милиона клика, което означава, че ще работи безпроблемно дълго време.

 
 
Full RGB подсветка

Подсветката на клавиатурата Turbo-X Nemesis N60 RGB предоставя много възможности за персонализиране. Със специалния софтуер имаш възможността да променяш Full RGB подсветката на клавиатурата си и да създадеш желаните ефекти, на база на твоето gaming изживяване.

 
 
Anti-ghosting за невероятни скорости

Turbo-X Nemesis N60 RGB поддържа технологията anti-ghosting. Така, колкото и бързо да играеш, представянето остава на ниво. Това означава, че се предотвратява препокриването на клавиши, в случай че ги натиснеш почти едновременно, така че да достигнеш зенита на възможностите си, без да те ограничава.

 
 
Nemesis N60 Engine

Използвайки усъвършенствания Nemesis N60 Engine, можеш да контролираш RGB подсветката и ефектите на клавиатурата Turbo-X Nemesis N60 RGB, да персонализираш клавишите и да я синхронизираш с всички съвместими периферни устройства Nemesis (като Turbo-X Gaming Mouse Nemesis N60 RGB и Turbo-X Mousepad Nemesis N60 RGB), за визия, която подхожда на стила ти.

  • Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски език
  • Регулиране на височина Да
  • Други характеристики Механични клавиши. Audio Control. Media Center бутони
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >