Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Speakers 2.0 Pebble V3 Black  

Creative Speakers 2.0 Pebble V3 Black

Най-новото допълнение към популярната линия високоговорители за компютър Pebble предлага мощно аудио представяне чрез USB-C и 50% по-силен звук!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
75.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4218493
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

LOUDER. BOLDER. MORE POWERFUL THAN EVER: запазвайки елегантния, минималистичен дизайн, който краси всеки работен плот, USB-C високоговорителите 2.0 (до 8 W RMS) Pebble V3 разполагат с подобрени функции като по-силен и ясен звук, както и Bluetooth® 5.0 като идеално решение за дистанционна работа, онлайн обучение и комуникация от разстояние като цяло.

Включват обработка на звука Clear Dialog за постигане на "чисти" диалози във филми и предавания. Идеални са за всяка компютърна система в дома, в офис или дори gaming!

Creative Pebble V3 2.0 Speakers
 
 
Отлично акустично представяне
Pebble V3 идва под формата на 2.0 система високоговорители, запазвайки оригиналния дизайн с наклонени на 45° говорители, които насочват звука директно към слушателя, като предлагайки на потребителите страхотно изживяване при слушане. Говорителите 2,25" с пълен обхват осигуряват по-силен и по-богат звук от предишните Pebble V2. Ако разполагаш с USB-A устройства, не се тревожи! От Creative са включили USB-C към USB-A преходник, така че да можещ да започнеш веднага.
 
 
Вграден потенциометър
Подобри изживяването си при слушане дори при високи нива на звука без изкривяване! При по-нови устройства с порт USB-C или USB-A 10W, вграденият потенциометър Gain, разположен в долната част на десния високоговорител Pebble V3, автоматично активира режим High Gain за подобрен звук, с възможности за активиране на акустична мощност до 8W RMS и максимална мощност (Peak) до 16W.
 
 
Чуй всяка дума
Когато диалогът е заглушен от звукови ефекти, се губи фокусът върху потока и историята на предаването. Creative Pebble V3 са проектирани с аудио обработка Clear Dialog, която ти осигурява богати и ясни диалози, така че да можеш да чуеш всяка дума, без да се налага да увеличаваш силата на звука и без да жертваш околните ефекти.
 
 
Безжично възпроизвеждане на музика
Пускай любимите си бийтове от телефона чрез Bluetooth® 5.0 и се наслаждавай на музика в офиса си или докато си почиваш на дивана. Просто натисни и задръж бутона Bluetooth® до контролера за звука, за да стартира сдвояването и избери Creative Pebble V3 от устройството си, за да осъществиш връзката. След сдвояването, използвай music app по твой избор и започни възпроизвеждането на любимите си песни безжично (Creative Pebble V3 трябва да се захранват чрез USB, дори когато са в режим на Bluetooth®).
 
 
Различни опции за свързване
Когато качественият дизайн среща гъвкавостта, Creative Pebble V3 могат да се захранват чрез USB-C или захранващ адаптер и да се конфигурират с различни опции за свързване. Разполагат също с AUX 3,5 mm (кабелът за свързване AUX-in не е включен), който осигурява универсална съвместимост с други аналогови аудио устройства.
Elevate For Better Audio
 
Имат специален наклон
За да насочват звука директно към слушателя, говорителите на Creative Pebble V3 са поставени под наклон 45° (нагоре), създавайки звуково поле, подходящо за лично слушане.
Minimal Design
 
Минимализъм в най-добрия му вид
Захранването чрез USB-C и дискретният, сферичен дизайн на колонките те освобождават от ненужните кабели, заемайки минимално място, където и да се намираш!
Match Your Style
 
Подхождат на личния ти стил
С изключително качество на звука, различни опции за свързване и естетически привлекателен дизайн, Creative Pebble V3 се открояват сред конкуренцията.

  • Характеристики
  • Брой колони 2.0
  • Обща мощност 8 Watt (RMS)
  • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Честотен диапазон 50 Hz - 20 KHz
  • Портове USB Type-C
  • Размери 12.3 x 12 x 11.8 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >