Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Speakers 2.1 Pebble Plus  

Creative Speakers 2.1 Pebble Plus

Колонки 2.1 с оригинален дизайн, чист стерео звук, subwoofer за мощен бас и захранване чрез USB!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3180999
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Колоните Creative Pebble се завръщат по-добри от всякога: запазвайки футуристичния сферичен дизайн и Full Range говорителите 2" (насочени към потребителя под ъгъл 45 градуса), Creative добавя един елегантен subwoofer 4" и представя новите Creative Pebble Plus.

Захранват се чрез порт USB (5V/0.5A~2A), следователно могат да се използват със стационарен компютър и с лаптоп. Успоредно с това, предоставят лесен достъп до бутона за силата на звука, който се намира в предната част на дясната колонка.

Turbo-X
 
 
С музикални "наклонности"

За да насочват звука директно към слушателя, говорителите на Creative Pebble Plus са разположени под наклон 45° (насочен нагоре), създавайки едно звуково поле, което е подходящо за лично слушане и подобрявайки звука на стационарния или преносимия ти компютър. 

 
 
Наслади се на богат, динамичен бас

Разполагат с един subwoofer, насочен напред, който съживява видеата, игрите и музиката ти. Наслади се на мощен бас, който можеш да чуеш и почувстваш.

 
 
Минималистичен дизайн

С размери 116mm x 122mm x 115mm за сателитните колонки и 0,99mm x 195mm x 202mm за subwoofer, Creative Pebble Plus предоставят дълбок бас (50 Hz ~ 20 kHz), използвайки качествени прегради, а чувствителността им може да достигне 75dB (SNR).

Turbo-X
Компактен и мощен звук

Колоните 2.1 на Creative могат да работят, използвайки порта USB на един преносим/ настолен компютър или дори с използване на съвместимо USB зарядно (5V / 0.5A~2A), възпроизвеждайки стерео звук с обща мощност 8W RMS (2x 2W + 1x 4W).

Turbo-X
Контрол с една ръка

Едната колонка е оборудвана с контролер, който може да се използва и като бутон за включване/изключване, и за контрол на силата на звука.

Turbo-X
Спестяване на място

Захранването с USB и дискретния, сферичен дизайн на колонките те "освобождава" от ненужните кабели, заемайки минимално място, където и да се намираш!

  • Характеристики
  • Брой колони 2.1
  • Обща мощност 16 Watt
  • Мощност на Subwoofer 4 Watt
  • Честотен диапазон 50 Hz - 20 KHz
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >