Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Edifier Speaker S2000MK III  

Edifier Speaker S2000MK III

Самоусилващи се, с дървено покритие за елегантен и луксозен вид, разнообразни опции за свързване, Bluetooth 5.0 с aptX, технология KleerNet и безжично дистанционно управление!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
799.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3652467

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Built for the audiophile in you: проектирани за максимална яснота, без необходимост от A/V приемник, Bookshelf Speakers 2.0 S2000MKIII на Edifier са насочени към всички, които държат на възпроизвеждане на аудио с висока достоверност - безжично или кабелно!

Включват високоефективен цифров усилвател (Class-D) и възможност за възпроизвеждане с 24-bit/192kHz, 5,5-инчов бас модул (50W+50W RMS) с диафрагма от алуминиева сплав и tweeter с увеличен ъгъл на дисперсия (15W+15W RMS), OLED дисплей за лесен избор на източник, сила на звука и звукови ефекти, безжично свързване Bluetooth 5.0 с Qualcomm® aptX™ HD декодиране, практично дистанционно управление и възможност за възпроизвеждане чрез RCA (RCA-to-RCA & RCA-to-3.5mm) и оптичен вход (Optical/Coaxial), за максимална гъвкавост и върховно изживяване при слушане, каквото и съдържание да си избрал!

Въпреки малкия си размер, осигуряват максимална гъвкавост, без да се жертва производителността. Могат да функционират като основни или периферни високоговорители, в зависимост от акустичните изисквания на всеки потребител и пространството за слушане.
Edifier Bookshelf Speakers 2.0 S2000MK III
45Hz~40KHz
 
45Hz~40KHz
С честотен диапазон 45Hz~40KHz ще се наслаждаваш на всичко, което слушаш.
SNR ≥90dB(A)
Чувствителност
≥90dB(A)
Чувствителността е нивото на звуково налягане, постигнато от високоговорител на разстояние 1 метър от неговия tweeter и по оста на tweeter-а, при мощност от 1W.
Bluetooth 5.0 Qualcomm® aptX™ HD
Функция
Bluetooth 5.0
Наслаждавай се на музиката си без да се занимаваш с излишни кабели и връзки: Edifier S2000MKIII е оборудван с Bluetooth 5.0 и Qualcomm® aptX™ HD за надеждна безжична връзка.
 
 
Dual DSP за двойна обработка!
Bookshelf Speakers 2.0 S2000MKIII разполагат с два DSPs (Digital Signal Processors), които независимо обработват секцията на електронните честоти и динамичното управление на каналите (high-pitched, medium-bass), предоставяйки прецизен контрол върху честотното разпределение, но също така напълно освобождавайки предимствата на интегрираните драйверни единици.
 
 
Една много талантлива двойка
Активните колонки Edifier S2000MKIII позволяват свързването на много устройства, тъй като освен с Bluetooth, разполагат и с цифров вход (Optical / Coaxial) и аналогов вход (RCA) за свързване с различни устройства - като например телевизори, устройства за възпроизвеждане Blu-ray, конзоли, устройства за възпроизвеждане на CD/DVD, смартфони, таблети и компютри.
 
 
Четири EQ Preset Modes
Превключването между четирите предварително зададени режима EQ (Monitor, Dynamic, Classical и Vocal) на Edifier S2000MKIII става с натискането на един бутон. Тези четири аудио режима ще ти помогнат да се насладиш максимално на различните музикални жанрове.
 
 
Възможност за независима настройка
С Edifier S2000MKIII високите честоти, басите и силата на звука се регулират независимо. Настройката с висока прецизност на 50 нива на основната сила на звука и "интелигентната" сила на звука при стартиране предпазват както слуха ти, така и високоговорителите от потенциална повреда. Корпусът на колонките е изработен от полирано дърво (фурнир), а бутоните са метални и дават усещане за професионално качество.
 
 
Дистанционно управление
Поеми контрола върху звука от всяка точка на стаята, използвайки безжичното (IR) дистанционно управление, за да регулираш басите, високите честоти, силата на звука, да включваш и изключваш Edifier S2000MKIII. Можеш също да използваш вградените селектори, които се намират на гърба на колоните.

  • Характеристики
  • Брой колони 2.0
  • Обща мощност 130 Watt
  • Честотен диапазон 45 Hz - 40 KHz
  • Bluetooth Да
  • Портове RCA / Coaxial / Optical in
  • Чувствителност 90.0 dB
  • Дистанционно управление Да
  • Размери 34.2 x 27.6 x 19.8 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >