Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Edifier Speakers Bluetooth R1700BT Brown  

Edifier Speakers Bluetooth R1700BT Brown

Мултифункционални Bluetooth колони с вграден DSP и Dynamic Range Control (DRC), Eagle Eye tweeters и безжично дистанционно управление!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
259.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3339165

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Bluetooth колоните R1700BT на Edifier те предизвикват да възпроизвеждаш любимите си музикални плейлисти от всяко съвместимо устройство!

Могат да се свързват безжично (чрез Bluetooth), както и с кабел (3.5mm to RCA) със смартфони, таблети, компютри, телевизори и конзоли, предоставяйки изключително качество на звук. Разполагат с вграден процесор за цифрова обработка на сигнал (DSP) и система за контрол на динамичния обхват (DRC) за избягването на изкривявания (≤0.5%), осигурявайки 15Wx2 + 18Wx2 (RMS). 

С класическо дървено покритие и красив дизайн - като "лицето" на високоговорителите е под ъгъл 10 градуса, така че звукът да се насочва точно към теб - подхождат на всяко помещение и създават страхотна атмосфера!
Edifier Speakers R1700BT
 
 
Изискан и неповторим стил!
"Облечени" с орехово дърво, Bluetooth Bookshelf колоните R1700BT се отличават с елегантната си визия. Проектирани да "гледат" към слушателя под ъгъл 10° - насочвайки звука към него - не само създават невероятно изживяване при слушане, но и намаляват смущенията едновременно с това. Висококачественото стилно покритие ти дава възможност да ги поставиш, където пожелаеш в твоя дом или офис, подобрявайки естетиката му!
 
 
Eagle Eye Tweeters
Използвайки последно поколение "Eagle Eye" tweeters 19 mm, Edifier R1700BT могат да възпроизвеждат с абсолютна ясното всеки звук. С идеални размери и подобрени спецификации, ще отговорят напълно на високите очаквания на потребителите, предоставяйки максимално добро изживяване при слушане!
 
 
Мощен бас!
Subwoofers 4.0", с които са оборудвани Edifier R1700BT осигуряват богати ниски и чисти високи честоти. Благодарение на Bass Reflex в предната част, ниските честоти се подсилват още повече! Свържи смартфона си към тези елегантни колони - използвайки Bluetooth или жак 3.5mm - и се наслаждавай на любимите си плейлисти с натискането на един бутон!
 
 
Пълен контрол на музиката!
Ергономично разположените потенциометри отстрани на колоната позволяват пълен контрол на силата на звука, баса и високите. Като алтернатива можеш да избереш източник на възпроизвеждане, да смениш песента и да намалиш или увеличиш силата на звука от удобството на дивана, използвайки компактното дистанционно управление. Edifier R1700BT идват с всички необходими кабели, за да се насладиш на out-of-the-box музика от първия миг!

  • Характеристики
  • Брой колони 2.0
  • Чувствителност 85.0 dB
  • Bluetooth Да
  • Входове Line in/ Dual RCA
  • Импеданс (ohm) 6 Ohm
  • Дистанционно управление Да
  • Тегло 6.6 kg
  • Размери 24.8 x 15.2 x 20.3 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >