Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Edifier Speakers 2.0 G2000  

Edifier Speakers 2.0 G2000

Мощни Bluetooth® Gaming Speakers (2.0) от EDIFIER за реалистичен звук Hi-Fi, силен бас и чисти високи, с вход 3,5mm (AUX), порт USB и RGB осветление с 12 различни ефекта!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
139.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3996166

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Wireless Subwoofer Stereo Speakers: EDIFIER G2000 Gaming Speakers 2.0 се вписват перфектно в пространството ти и са идеални, за да слушаш музика, да гледаш видео или да играеш игри със стил!

Hi-Fi пълноспектърните говорители 2,75" (≤25dB), с които разполагат, предоставят богат стерео звук от всеки лаптоп или десктоп. Имат и Bluetooth®, който позволява лесно възпроизвеждане и смяна на музикални парчета от свързани устройства - като смартфони, таблети и други.

С аудио чиповете от професионален клас, обща мощност 16W (8W+8W, 32W Peak), честотен диапазон от 98Hz до 20kHz, механичен превключвател за лесно регулиране на звука, вградено RGB LED осветление (12x ефекти) и ретрофутуристичен дизайн, те са идеален избор за ъпгрейд на gaming setup!

Edifier RGB G2000 BLK
 
 
Професионални EQ настройки
Максимално удоволствие, независимо от избраното съдържание: аудио чиповете от професионален клас, вградени в EDIFIER G2000 Gaming Speakers, са изградени с алгоритъм за EQ данни за постигане на лесна настройка и превключване между режими за игра, филм и музика. 
 
Богат стерео звук
С пълноспектърни говорители 2,75" (Hi-Fi), "легенче" от синтетични влакна и екраниран коничен рефлектор. Независимото захранване предлага надеждна и непрекъсната - без деформация - мощност 8W+8W, с пикова стойност до 16W+16W.
 
Невероятно gaming изживяване
Реалистичният Hi-Fi звук на EDIFIER G2000 предоставя мощен бас, чисти високи и достатъчно интензивност, за да се "изпълни" една малка стая. Сега можеш да се отдадеш на забавлението, гледайки филми, играйки игри или слушайки любимата си музика.
 
Голяма съвместимост
Съвместими с различни интерфейси на свързване като Bluetooth®, USB и 3,5mm (AUX), G2000 Gaming Speakers на EDIFIER могат да се комбинират с всеки лаптоп или стационарен компютър, смартфон или таблет, така че да се наслаждаваш на дълги gaming сесии.
 
Трансформирмират работния плот
Звуков празник, съчетан с невероятен естетически ефект: персонализирай своя работен плот с RGB осветлението на EDIFIER G2000 Gaming Speakers и избирай между 12 ефекта с натискането на един бутон!

  • Характеристики
  • Брой колони 2.0
  • Обща мощност 16 Watt
  • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
  • Bluetooth Да
  • Честотен диапазон 98 Hz - 20 KHz
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >