Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
Начало > GAMING > NINTENDO > Конзоли Nintendo > Switch HAD Mario Red/Blue Joy-Con Special Edition
<
Switch HAD Mario Red/Blue Joy-Con Special Edition
ProductPhoto_1942603

Nintendo Switch HAD Mario Red/Blue Joy-Con Special Edition  

Nintendo Switch HAD Mario Red/Blue Joy-Con Special Edition

С Multi-touch дисплей 6.2" HD и максимална резолюция 1080p60 (TV Mode), процесор NVIDIA Tegra, три gaming modes и автономия на батерията до 9 часа! Сега в цветовете на Super Mario и с калъф!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
719.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3623769

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Nintendo Switch, хибридната конзола, променила начина, по който се наслаждаваш на любимите си игри и ексклузивни заглавия на японската компания, се завръща в цветовете на любимия Super Mario и идва с калъф за пренасяне!

Запазвайки размера и теглото непроменени (398g с Joy-Cons), със същите дисплей, ергономия и лесно управление, както и качествената конструкция на Nintendo, Nintendo Switch HAC-001-(01) Mario Edition обещава автономия от 4.5 до 9 часа!

За пример можем да вземем The Legend of Zelda: Breath of the Wild, която на първия модел от серията можеше да играеш приблизително 3 часа, при новия модел ще достигнеш 5.5 часа*, само с едно зареждане!
NSW HAD Mario at glance
NSW HAD Mario screen
Дисплей
6.2" Μulti-Τouch
Големият дисплей 6.2" е технология multi-touch capacitive с резолюция 1280 x 720, за да играеш игрите си с висока разделителна способност в движение.
NSW HAD Mario storage
Място за съхранение
32GB
Вграденото място за съхранение 32GB е достатъчно за функционирането на системата, но можеш да имаш допълнително пространство чрез карти microSD (от 2GB) или microSDXC UHS-I (от 32GB и повече).
NSW HAD Mario battery
Автономия на батерията
До 9 часа!
Не спирай да играеш, тъй като автономията на батерията достига 9 часа (издръжливостта на батерията зависи от условията на използване и системните изисквания на всяка игра).
 
 
Wahoo! It’s-a-Mario’s birthday!
Super Mario става на 35 години и празнува, обличайки Nintendo Switch в цветовете си! Освен конзолата и червените Joycons, в опаковката ще откриеш червения dock, синия Joycon Grip и сините Joycon Straps, както и калъф в цветовете на любимия Super Mario!
 
 
Играй както ти харесва!
Nintendo Switch поддържа 3 различни gaming режима, за да избереш как ще играеш. В TV mode можеш да я свържеш към телевизора и да играеш с приятели, тъй като поддържа резолюция на изображение до 1080p/60fps на TV. В Tabletop mode можеш да дадеш единия Joy-Con на приятел и да играете директно на дисплея на Nintendo Switch. А в Handheld mode свързваш контролерите към дисплея и продължаваш в движение точно същата игра, която си прекъснал!
 
 
Със силата на NVIDIA!
Оборудвана е с процесора NVIDIA Tegra, който разполага с графична карта (GPU), създадена със същата архитектура като на графична карта за компютър. Nintendo Switch е в пълна бойна готовност за всяка игра!
 
 
Над 2000 заглавия!
Библиотеката на Nintendo разполага с повече от 2000 заглавия за серията устройства Nintendo Switch, между които известни franchises на Nintendo (Super Smash Bros.™, The Legend of Zelda™, Mario Kart™ и др.), както и "най-горещите" заглавия/DLCs от малки и големи publishers.
 
 
Better together!
Свържи до 8 конзоли Nintendo Switch, за да играеш multiplayer заглавия локално или се свържи към интернет безжично, за да участваш в групови игри (Splatoon 2, Super Smash Bros. Ultimate и др.) с играчи от цял свят, чрез Nintendo Switch Online*. Успоредно с това, получаваш достъп до едно непрекъснато разрастваща се библиотека от класически заглавия NES, както и място за съхранение в cloud!

* Изисква се месечен абонамент.

  • Характеристики
  • Конзола Nintendo Switch
  • Капацитет 32 GB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >