Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Switch HAD Monster Hunter Rise Edition
ProductPhoto_1942603

Nintendo Switch HAD Monster Hunter Rise Edition  

Nintendo Switch HAD Monster Hunter Rise Edition

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
799.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3637530

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Rise to the challenge and join the hunt!

Nintendo Switch, хибридната конзола, променила начина, по който се наслаждаваш на любимите си игри и ексклузивни заглавия на японската компания, се завръща в цветовете на MONSTER HUNTER RISE!

Наслади се на заглавията, белязали gaming-а и Nintendo през годините, в цялото им величие. А когато се наложи да тръгнеш, контролерът се обединява с конзолата, която разполага с вграден дисплей с висока резолюция, за да продължиш играта, която си започнал!

MONSTER HUNTER RISE Nintendo Switch Bundle включва:

- MONSTER HUNTER RISE в дигитална форма.
- Конзола Nintendo Switch в цветовете на играта и Joy-cons в аналогични цветове.
- Deluxe Kit DLC + Bonus съдържание.
Monster Hunter Rise Nintendo Switch Bundle
Nintendo Switch Screen
Дисплей
6.2" Μulti-Τouch
Големият дисплей 6.2" е технология multi-touch capacitive с резолюция 1280 x 720, за да играеш игрите си с висока разделителна способност в движение.
Nintendo Switch Storage
Място за съхранение
32GB
Вграденото място за съхранение 32GB е достатъчно за функционирането на системата, но можеш да имаш допълнително пространство чрез карти microSD (от 2GB) или microSDXC UHS-I (от 32GB и повече).
Nintendo Switch Battery
Автономия на батерията
До 9 часа!
Не спирай да играеш, тъй като автономията на батерията достига 9 часа (издръжливостта на батерията зависи от условията на използване и системните изисквания на всяка игра).
 
 
Неповторимо изживяване!
Влез в ролята на ловец и убивай страшни чудовища, за да спасиш от сигурно изчезване Kamura Village, известно със своята здрава стомана. С 14 различни типа оръжие, както и ценната помощ на новите ловни помощници - Palamutes, които могат да бъдат персонализирани, ще поставяш засади на митични същества и ще ги побеждаваш. Всяко чудовище, с което се справиш, те прави по-силен, а цялото действие се развива в един майсторски създаден свят!
 
 
Играй както ти харесва!
Nintendo Switch поддържа 3 различни gaming режима, за да избереш как ще играеш. В TV mode можеш да я свържеш към телевизора и да играеш с приятели, тъй като поддържа резолюция на изображение до 1080p/60fps на TV. В Tabletop mode можеш да дадеш единия Joy-Con на приятел и да играете директно на дисплея на Nintendo Switch. А в Handheld mode свързваш контролерите към дисплея и продължаваш в движение точно същата игра, която си прекъснал!
 
 
Със силата на NVIDIA!
Оборудвана е с процесора NVIDIA Tegra, който разполага с графична карта (GPU), създадена със същата архитектура като на графична карта за компютър. Nintendo Switch е в пълна бойна готовност за всяка игра!
 
 
Над 2000 заглавия!
Библиотеката на Nintendo разполага с повече от 2000 заглавия за серията устройства Nintendo Switch, между които известни franchises на Nintendo (Super Smash Bros.™, The Legend of Zelda™, Mario Kart™ и др.), както и "най-горещите" заглавия/DLCs от малки и големи publishers.
 
 
Better together!
Свържи до 8 конзоли Nintendo Switch, за да играеш multiplayer заглавия локално или се свържи към интернет безжично, за да участваш в групови игри (Splatoon 2, Super Smash Bros. Ultimate и др.) с играчи от цял свят, чрез Nintendo Switch Online*. Успоредно с това, получаваш достъп до едно непрекъснато разрастваща се библиотека от класически заглавия NES, както и място за съхранение в cloud!
* Изисква се месечен абонамент.

  • Характеристики
  • Конзола Nintendo Switch
  • Капацитет 32 GB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >