Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
Начало > GAMING > NINTENDO > Конзоли Nintendo > Switch Lite Coral + Animal Crossing: New Horizons + H-Rocket Bundle code
<
Switch Lite Coral + Animal Crossing: New Horizons + H-Rocket Bundle code
ProductPhoto_1942603

Nintendo Switch Lite Coral + Animal Crossing: New Horizons + H-Rocket Bundle code  

Nintendo Switch Lite Coral + Animal Crossing: New Horizons + H-Rocket Bundle code

По-малък, по-лек, с по-голяма автономия, създаден специално за handheld gaming, новият член на семейство Switch в един специален bundle за почитателите на Animal Crossing!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
579.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3594343

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
С отличителен on-the-go дизайн и модерен дизайн в цвят корал, Nintendo Switch Lite те пренася във фантастичния свят на Animal Crossing™: New Horizons!

С компактен дизайн, вградени контролери и стандартен Control Pad в лявата част, дисплей 5,5", по-голяма автономия и съвместимост с всички заглавия за Nintendo Switch, които поддържат Handheld Mode, дава ти възможност да се насладиш на любимите си игри, където и да се намираш, във всеки един момент!

Новата игрова конзола на Nintendo не може да се свързва към телевизора и не разполага с kickstand. Въпреки това, ако разполагаш с отделни Joy-Cons, можеш да ги синхронизираш с Nintendo Switch Lite и да се наслаждаваш на заглавия като 1-2-Switch! 
 

Вземи Nintendo Switch Lite заедно с Animal Crossing™: New Horizons (дигитален код), допълнително дигитално съдържание (Rocket, Park) и 3-месечен абонамент за Nintendo Switch Online.

Switch Lite Coral + Animal Crossing
5,5” Multi-touch
Дисплей
5,5" Μulti-Τouch
Големият дисплей 5.5" е с технология multi-touch capacitive и резолюция 1280 x 720 pixels, за да играеш игрите си в движение с висока резолюция.
32GB On-board Storage
Вградена памет
32GB
Вграденото място за съхранение 32GB е достатъчно за функционирането на системата, но можеш да имаш допълнително пространство чрез карти памет microSDXC до 2TB.
7H Battery Stamina
Автономия на батерията
До 7 часа
Не спирай да играеш! Автономията на батерията достига 7 часа (автономията на батерията зависи от условията на използване и системните изисквания на всяка игра).
 
Избягай на един самотен остров!
Избягай на един самотен остров и създай своя рай, докато изследваш в играта Animal Crossing: New Horizons. На острова си ще откриеш всички всички необходими природни ресурси, за да създадеш отначало инструменти и отлични условия на живот. Можеш да ловуваш за прехраната си, да "украсиш" острова както си представяш рая или да се насладиш на най-красивия залез, докато ловиш риба в океана. Времето и сезоните минават като в реалния живот. Така, всеки ден на твоя остров е едно ново предизвикателство и шанс за нови открития.
 
Абсолютна мобилност!
Запазвайки ергономията и функциите на предшественика си (Nintendo eShop, News, Album), най-малкият член на семейство Switch е създаден специално за handheld gaming, така че да се наслаждаваш на любимите си игри on-the-go, където и да се намираш. Очакват те над 2000 заглавия!
 
Със силата на NVIDIA!
Оборудвана е с процесора NVIDIA Tegra, който разполага с графична карта (GPU), създадена със същата архитектура като на графична карта за компютър. Nintendo Switch Lite е в пълна бойна готовност за всяка игра!
 
Better together!
Свържи до 8 конзоли Nintendo Switch или Nintendo Switch Lite, за да играеш multiplayer заглавия локално или се свържи към интернет безжично, за да участваш в групови игри (Splatoon 2, Super Smash Bros. Ultimate и др.) с играчи от цял свят, чрез Nintendo Switch Online*. Успоредно с това, получаваш достъп до едно непрекъснато разрастваща се библиотека от класически заглавия NES, както и място за съхранение в cloud!

  • Характеристики
  • Конзола Nintendo Switch Lite
  • Вместимост 32 GB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >