Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Switch OLED Red/Blue Mario Kart 8 Bundle
ProductPhoto_1942603

Nintendo Switch OLED Red/Blue Mario Kart 8 Bundle  

Nintendo Switch OLED Red/Blue Mario Kart 8 Bundle

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
779.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4380339

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Nintendo Switch — OLED Model е новият член на семейството на Nintendo и идва, за да подобри gaming изживяването ти!

Включва 7-инчов OLED дисплей с по-малки рамки, по-голяма регулируема стойка, докинг станция с кабелен LAN порт (съвместим с предишния модел), 64GB разширяемо място за съхранение и подобрен звук.

Запазвайки практически същия размер, Joy‑Con контролерите, лекотата на използване и несравнимото качество на изработка от японската компания, Nintendo Switch OLED Model Mario Red Edition е проектирана да се впише в живота ти, превръщайки се от домашна конзола в преносима система лесно и бързо!

Опаковката включва конзола, стойка, контролери Joy-Con™, Mario Kart™ 8 Deluxe за Nintendo Switch™ (под формата на код) и тримесечен (3) абонамент за Νintendo Switch Online (под формата на код).

Nintendo Switch OLED Mario Kart™ Bundle
7” OLED Μulti-Τouch
Дисплей
7" OLED Μulti-Τouch
Дисплеят на конзолата има диагонал 7", предоставя резолюция 720p и е с OLED технология (изходното изображение в TV Mode достига дори 1080p).
64GB Storage
Място за съхранение
64GB
Вграденото място за съхранение 64GB е достатъчно за работата на системата, като можеш да го разшириш чрез карта microSD (от 2GB) или microSDXC UHS-I (от 32GB).
9H Battery Stamina
Автономия на батерията
До 9 часа
Не спирай да играеш, тъй като автономията на батерията достига 9 часа (автономията зависи от условията на използване и системните изисквания от всяка игра).
 
 
Натисни газта!
Mario Kart™ 8 Deluxe за Nintendo Switch™ пренася "антигравитацията" в света на скоростните състезания. В тази игра можеш да шофираш по вертикални стени и етажи, а като резултат пистите и маршрутите са създадени така, че да водят към нови, неочаквани посоки.
 
 
Дисплей OLED 7"
Наслади се на реалистични нюанси и наситен контраст, дори когато играеш в движение, тъй като Nintendo Switch — OLED Model има 7-инчов OLED дисплей.
 
 
Идеален зрителен ъгъл
Сподели екрана, сподели забавлението. Ако нямаш достъп до телевизор, използвай новата по-голяма стойка на Nintendo Switch — OLED Model, открий идеалния ъгъл и постави конзолата изправена. Дай единия Joy-Con на приятел и играйте кооперативно или един срещу друг, директно на дисплея на конзолата.
 
 
Вграден LAN порт
Свържи се с интернет, използвайки порта LAN на базата (dock) на Nintendo Switch — OLED Model, когато играеш в TV Mode - за online gaming се изисква абонамент Nintendo Switch Online (продава се отделно) и акаунт Nintendo.
 
 
Място за съхранение 64GB
Вграденото място за съхранение 64GB е достатъчно за работата на системата, като можеш да го разшириш чрез карта microSD (от 2GB) или microSDXC UHS-I (от 32GB и повече).
 
 
Подобрен звук!
Nintendo Switch — OLED Model разполага с подобрени високоговорители, осигурявайки още по-реалистичен звук за любимите ти игри!

  • Характеристики
  • Конзола Nintendo Switch
  • Размер на дисплея 7 inches (17.78 cm)
  • Тип дисплей OLED
  • Вместимост 64 GB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >