Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sony PlayStation®5  

Sony PlayStation®5

*Задължително предплащане на цялата сума! До 1бр. на клиент!

Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
999.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3508978

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
С уникален футуристичен дизайн, бърз custom-made процесор, памет 16GB GDDR6 и усъвършенстван AMD Radeon RDNA 2 GPU, PlayStation 5 е конзола от следващо поколение, с богати графики с висока достоверност и наистина завладяващи преживявания, които отговарят и на най-смелите очаквания!

Идва с ултра-бърз SSD 825GB и вграден I/O, които пренаписват правилата за това, което една PlayStation® конзола може да постигне - премахвайки всяко ограничение.

С нови Geometry Engine и Ray Tracing Acceleration в реално време, триизмерен звук Tempest 3D AudioTech, нов безжичен контролер DualSense™ с усъвършенствани характеристики и поддръжка за хаптична обратна връзка, както и заглавия от следващо поколение, ще се наслаждаваш на gaming без ограничения!
 PlayStation 5 OD
Custom x86-64 AMD Zen 2
Процесор
Custom x86-64 AMD Zen 2
PS5 включва custom-made x86-64 8-ядрен (16 threads) процесор на AMD, с ядра с архитектура Zen 2 и графики Radeon RDNA 2, с променлива честота до 3.5 GHz.
16GB GDDR6
Памет
16GB GDDR6
Автономната памет 16GB GDDR6 до 448GB/s осигурява реалистични графики и гладко движение, за да превърне extreme gaming в детска игра!
Ultra High Speed SSD 825GB
Съхранение
Ultra High Speed SSD 825GB
Наслади се на светкавично зареждане с ултра-бърз SSD 825GB и вграден I/O, които пренаписват правилата за това, което една PlayStation® конзола може да постигне!
HDMI 2.1
Интерфейс на свързване
HDMI 2.1
Свържи чрез HDMI 2.1 конзолата към 4K/8K TV и се наслади на gaming и забавление с висока резолюция, увеличен frame rate и цветово представяне HDR.
Ultra HD Blu-ray
Оптично устройство
Ultra HD Blu-ray
С 4K UHD Blu-ray drive, може да възпроизвежда филми и дигитално съдържание с резолюция 4K, или от 4K UHD Blu-ray дискове, или чрез streaming услуги.
 
 
Play Has No Limits™
Наслади се на светкавично зареждане с ултра-бърз SSD, по-пълноценно изживяване с поддръжка за хаптична обратна връзка ("Haptic Feedback"), адаптивни спусъци и 3D аудио, както и изцяло ново поколение невероятни PlayStation® игри.
 
 
Светкавична скорост!
Използвай силата на персонализираните централен и графичен процесор и SSD диска с вграден I/O, които пренаписват правилата за това, което една PlayStation® конзола може да постигне. Спести време за игра с почти мигновено зареждане (loading) за инсталираните игри PS5™. Всяка подсистема на конзолата PS5™ комуникира с останалите чрез специално създадена система, която позволява на създателите да извличат данни от SSD толкова бързо, че да могат да проектират игри по невъзможни до сега начини.
 
 
3D аудио
Потопи се в аудио вълни, които създават усещане, че звукът идва от всички страни. Със слушалките или телевизионните високоговорители, светът около теб оживява с Tempest 3D AudioTech в поддържаните игри.
 
 
Next-Gen Gaming
Технология "Ray Tracing: потопи се в светове с ново ниво на реализъм, в които всеки лъч светлина се симулира индивидуално, създавайки реалистични сенки и отражения в поддържаните PS5™ игри. Игри 4K-TV: Играй любимите си PS5™ игри на 4K TV. Технология HDR: Ако имаш телевизор с технология HDR, игрите PS5™, които я поддържат показват невероятно живи и реалистични цветове.  Конзолите PS5™ поддържат 8K изобразяване, така че да играеш игри на твоя дисплей с 4320p резолюция.

  • Характеристики
  • Конзола Playstation 5
  • Тип твърд диск SSD
  • Вместимост 825 GB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >