Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Microsoft Xbox Series S 1 TB  

Microsoft Xbox Series S 1 TB

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
699.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4291816

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Бъдещето на игрите никога не е било по-вълнуващо: 60% по-малка в сравнение с Xbox Series Χ, Xbox Series S е най-малката конзола Xbox, създавана някога, предлагайки производителност от следващо поколение!

Използва последните архитектури Zen 2 и RDNA 2 на AMD, интегрира технология Variable Rate Shading (VRS) и DirectX Raytracing за по-реалистични и динамични околни среди, SSD от ново поколение за бързо зареждане, Dynamic Latency Input (DLI) за оптимизиране на забавянето между играча и конзолата, както и HDMI 2.1 с режим Auto Low Latency Mode (ALLM) и променлива честота на опресняване (VRR).

Разшири опциите си с технологията Smart Delivery и Xbox Game Pass, с който можеш да откриеш и изтеглиш над 100 важни игри (абонаментът се продава отделно).

* Xbox Series S не разполага с оптично устройство, но дава възможност за възпроизвеждане на видео 4K чрез streaming (изисква се активен абонамент за съответната услуга).

Xbox Series S 1TB Black
Custom x86-64 AMD «Zen 2»
Процесор
Custom x86-64 AMD Zen 2
Custom 8-ядрен процесор с поддръжка SMP (Simultaneous Multi-Processing (16 threads) и архитектура AMD Zen 2 с работна честота 3,6GHz (3,4GHz с активиран SMT).
10GB GDDR6
Памет
10GB GDDR6
8GB (memory bandwidth 224GB/s) от 10GB общо памет GDDR6 се използват за игри, а останалите 2GB (memory bandwidth 56GB/s) се използват за по-малко взискателни задачи (напр. за операционната система).
1TB PCIe Gen 4 NVMe SSD
Съхранение
1TB PCIe Gen 4 NVMe SSD
Custom PCIe Gen 4 NVMe SSD предоставя вместимост 1TB, като има възможност и за разширяване на мястото за съхранение с карта 1TB.
HDMI 2.1
Интерфейс на свързване
HDMI 2.1
Свържи чрез HDMI 2.1 конзолата към 4K/8K TV и се наслади на gaming и забавление с висока резолюция, увеличен frame rate и цветово предаване HDR.
4K UHD Streaming
Възможност за streaming
4K UHD
Гледай филми с изключителна детайлност, препредавайки съдържание с резолюция 4K Ultra HD чрез улуги като Netflix, Amazon и много други (изисква се абонамент).
 
 
Процесор от следващо поколение
Xbox Series S разполага с мощта на един специално създаден процесор, който използва последните архитектури Zen 2 и RDNA 2 на AMD. Предоставя по-голяма процесорна мощ от този на конзолата Xbox One X и позволява на програмистите да се възползват от производителността на GPU (графичен процесор) от порядъка на 4 TFLOP, осигурявайки качествен 1440p@60 gaming и честота на опресняване до 120 fps.
 
 
Създадена за скорост и постижения
Архитектурата Xbox Velocity отключва нови възможности за скорост и производителност чрез иновативната комбинация от хардуер: custom SSD с капацитет 1TB (2,4GB/s некомпресирани и 4,8GB/s компресирани данни), процесор (APU) на AMD и задълбочена софтуерна интеграция за създаването на по-богати и по-динамични светове, които не си срещал никога в миналото.
 
 
Съхранение без ограничения
Картата за разширяване на мястото за съхранение на Xbox Series S предоставя допълнително пространство за съхранение на игри с максимална скорост, възпроизвеждайки по същество производителността на вградения SSD на конзолата. Въвеждането на картата 1TB става директно в задната част на конзолата чрез специалния слот за разширение.
 
 
DirectX Raytracing
Можеш да очакваш по-динамични и реалистични околни среди със силата на DirectX Raytracing: една иновация в игрите за конзола. По този начин ще се насладиш на реалистично осветление, прецизни отражения, реалистична акустика в реално време и по-стабилна скорост на кадрите.
 
 
Още по-добро gaming изживяване!
Благодарение на новата революционна архитектура на Xbox, хиляди игри за конзолата Xbox One, включително и игрите за Xbox 360 и първоначалните Xbox игри, са вече налични с подобрени графики на конзолата Xbox Series S, включително подобрено време за стартиране и зареждане, стабилна кадрова честота и по-добро качество.
 
 
Нов безжичен контролер Xbox
Наслади се на модерния дизайн на безжичния контролер Xbox, с изваяни повърхности и изискана геометрия за по-голям комфорт по време на игра. Остани фокусиран върху целта си с релефния grip и хибридните бутони за посока, записвай и споделяй съдържание докато играеш, осъществи бързо сдвояване и промени директно играта между поддържаните конзоли, PC и мобилни устройства.
 
 
Оптимизирани за Xbox Series S
Игрите, които са създадени с използването на комплекта за разработка на Xbox Series X/S са проектирани така, че да се възползват от уникалните възможности на Xbox Series S. Разполагат с невероятно време за зареждане, графики, реакция и скорости на кадрите до 120 fps.

  • Характеристики
  • Конзола Xbox Series S
  • Вместимост 1 TB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >