Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Microsoft Xbox Series X  

Microsoft Xbox Series X

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1099.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3548953



Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
В сравнение с предходното поколение, Xbox Series X представлява един превъзходен баланс на мощност и скорост, за да осигури невероятни, динамични и живи светове и да сведе до минимум всички проблеми, които могат да влошат gaming изживяването.

С ново поколение 8-ядрен процесор, който използва най-новите разработки от архитектурна гледна точка - AMD Zen 2 и RDNA 2 - предоставя четири пъти по-голяма процесорна мощ от конзолата Xbox One и използва авангардни технологии за по-високи кадрови честоти, по-големи и по-усъвършенствани светове в игрите, за да осигури върховно изживяване, което ще изпиташ за първи път.

Ускореният от хардуера DirectX Raytracing ти дава възможност да играеш реалистични игри с невероятни графики, а благодарение на бързия SSD и на иновациите като «Quick Resume» и «Dynamic Latency Input» (DLI), ще се наслаждаваш на бързо стартиране и зареждане, по-голяма точност на управлението и още по-бърза реакция.

С поддръжка на 120 fps ще се насладиш на по-голям реализъм и по-бързо действие. Разбира се, новата конзола предоставя съвместимост с по-старите игри Xbox (напр. Xbox 360, Xbox One), а технологията Smart Delivery ти дава възможност да си купиш една игра веднъж - напр. за по-старата си конзола Xbox One - и да я играеш с подобрени графики на новата си конзола Xbox Series X (технологията е налична за всички заглавия Xbox Game Studios и не се поддържа задължително от други developers).

На твое разположение е най-добрата абонаментна услуга Xbox Game Pass, която включва освен наличните вече за четири поколения конзоли, една безкрайна библиотека от игри с високо качество!
Xbox Series X
Xbox Series X AMD Zen 2 CPU
Процесор
Custom 8-ядрен AMD Zen 2
Custom 8-ядрен процесор, с поддръжка SMP (Simultaneous Multi-Processing) за 16 threads. Идва с архитектура AMD Zen 2 с работна честота 3,8GHz (3,66GHz с активиран SMT).
Xbox Series X AMD RDNA 2 GPU
Графичен процесор
Custom AMD RDNA 2
Графичният процесор се базира на архитектурата RDNA 2 на AMD и работи на 1825MHz, като включва 52 CUs (Compute Units). Производителността е 12 TFLOPs и се поддържа 4K gaming с до 120 fps.
Xbox Series X 16GB GDDR6
Памет
16GB GDDR6
10GB (memory bandwidth 560GB/s) от 16GB общо памет GDDR6 се използват за игри, а останалите 6GB (memory bandwidth 336GB/s) се използват за по-малко взискателни задачи (напр. за операционната система).
Xbox Series X 1TB SSD
Съхранение
Custom SSD 1TB
Custom SSD предоставя вместимост 1TB, като има възможност и за разширяване на мястото за съхранение с карта 1TB.
Xbox Series X Blu-Ray drive
Optical Drive
4K Blu-Ray Drive
Конзолата включва 4K Blu-Ray disc drive за възпроизвеждане на филми и съдържание с висока резолюция 4K UHD и възпроизвеждане на игри от дискове.
 
 
Иновация «Xbox»
Архитектурата «Xbox Velocity» отключва нови възможности за скорост и производителност чрез иновативната комбинация от хардуер (включващ специален SSD с капацитет 1TB, custom процесор с усъвършенстван модул за графична обработка и др.) и задълбочена софтуерна интеграция за създаването на по-богати и по-динамични светове, които не си срещал никога в миналото.
 
 
Най-мощната конзола… ever!
Xbox Series X е най-мощната конзола, създавана до момента! Разполага с неограничената мощност на един специално създаден процесор, който използва последните архитектури Zen 2 и RDNA 2 на AMD. Custom процесорът е създаден, за да предоставя висока производителност, както и съвместимост с четири поколения игри. Процесорът на Xbox Series X осигурява четири пъти по-голяма процесорна мощ от този на конзолата Xbox One!
 
 
Неповторими графики
Графичният процесор (GPU) с 12 TFLOPs предоставя двойно по-висока производителност от Xbox One X и осем пъти по-висока от тази на първата конзола Xbox One! Сега можеш да играеш игри с резолюция 4K и с до 120 fps за изключителна гладкост и неповторим реализъм! Поддържа се DirectX-based Ray Tracing в реално време и Variable Rate Shading (VRS) за реалистично осветление, прецизни отражения, реалистична акустика в реално време и по-стабилна скорост на кадрите.
 
 
Усъвършенстван SSD
Усъвършенстваният SSD подобрява почти всеки аспект на игровия процес – напр. по-големи, по-динамични светове, които "се зареждат" веднага, изключително кратко време за стартиране и зареждане на игри, бързо продължаване на игра, от момента, в който си я прекъснал и т.н. – предоставяйки вместимост 1TB. Картата за разширение предоставя допълнително пространство за съхранение на игри с максимална скорост, възпроизвеждайки по същество производителността на вградения SSD на конзолата. Въвеждането на картата 1TB става директно в задната част на конзолата чрез специалния слот за разширение.
 
 
Пълен редизайн
Xbox Series X е напълно преработена, въвеждайки иновации в хардуера и софтуера, които обещават невероятни възможности за бъдещето на игрите.
 
 
Иновативно охлаждане!
За първи път в конзола, една иновативна дънна платка запазва вътрешната температура на конзолата Xbox Series X на контролирани нива, позволявайки равномерното й разпределение, така че да може да работи винаги максимално ефективно. Три канала на въздушен поток също разпределят равномерно температурите на компонентите във вътрешността, така че конзолата да се запази охладена и безшумна.
 
 
Парна камера и охладител
Жизненоважният охладител е вграден директно в "корпуса" на конзолата. Този уникален елемент от архитектурата за паралелно охлаждане допринася за характерния дизайн на конзолата и играе водеща роля за поддържане на нормални температури. Парната камера спомага за равномерното разпределение на температурите и за по-ефективното охлаждане на процесора и на паметта. 
 
 
Играй любимите си Xbox игри с по-добро качество!
Благодарение на революционната архитектура «Xbox Velocity», хиляди игри за конзолата Xbox One, включително и игрите за Xbox 360 и първоначалните Xbox игри, са вече налични с подобрени графики на конзолата Xbox Series X, включително подобрено време за стартиране и зареждане, стабилна кадрова честота и по-добро качество.
 
 
Play more, wait less!
Microsoft намалява значително забавянето между играча и конзолата, стартирайки от безжичния контролер Xbox, който, когато е свързан към конзолата, използва протокола за безжична комуникация на компанията с висока честотна лента. С Dynamic Latency Input (DLI) входящите данни (input) се синхронизират веднага с това, което се показва на екрана и следователно контролните елементи имат още по-голяма точност и по-бърза реакция.
 
 
Нов безжичен контролер!
Наслади се на модерния дизайн на безжичния контролер Xbox, с изваяни повърхности и изискана геометрия за по-голям комфорт по време на игра. Остани фокусиран върху целта си с релефния grip, ергономичните бутони и лостове, записвай и споделяй съдържание докато играеш, осъществи сдвояване и промени директно играта между поддържаните конзоли, PC и мобилни устройства и др.

  • Характеристики
  • Конзола Xbox Series X
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >