Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sharkoon Midi-ATX Tower TK5M RGB Midi Tower  

Sharkoon Midi-ATX Tower TK5M RGB Midi Tower

Удобни и гъвкави пространства, впечатляващ външен вид с mesh и стъклен панел, четири предварително инсталирани ARGB LED вентилатора и до 7 места за HDD/SSDs за Gaming PC с висока производителност!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4116372

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С размери 41,1 x 20 x 45,6 cm, тегло 5,3 kg и tool-free дизайн, TK5M RGB Midi ATX PC Case на Sharkoon излиза победител на всяко ниво, предоставяйки изключителен въздушен поток и неповторима "гледка" към компонентите на системата ти!

Сменяйки стъклото на предния панел с пропусклива мрежа (mesh), която позволява на кутията да "диша" дори и при най-неблагоприятните условия, страничен панел от термично закалено стъкло, 3 предварително инсталирани 120mm ARGB LED вентилатора отпред и 1 предварително инсталиран ARGB вентилатор 120 mm LED в задната част, Sharkoon и TK5M дават ново измерение на PC Gaming. Интелигентното вътрешно оформление запазва "неестетичните" елементи внимателно скрити и надгражда цялостната естетика на твоя компютър.

Освен това е напълно съвместима с всички дъна, които включват headers за addressable LEDs чрез свързване 5V-D-coded-G или 5V-D-G (напр. MSI Mystic Light Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready и ASRock Polychrome Sync).

Sharkoon Midi ATX Tower TK5M RGB
 
 
Отлично охлаждане!
Оборудвана с три вентилатора ΑRGB LED 120 mm в предната част и един вентилатор ΑRGB LED 120 mm в задната част на кутията, TK5M RGB на Sharkoon идва с ефективна система за охлаждане. Ако искаш допълнително да оптимизираш работата, всичко, което трябва да направиш, е да инсталираш още два вентилатора 120 mm или два 140 mm под горния панел. В предната част на кутията праховият филтър е закрепен магнитно, докато рамката е отворена. Следователно и двете части могат лесно да бъдат отстранени и монтирани отново!
 
 
Прозорец с гледка!
Страничният панел на TK5M RGB е изработен от термично закалено стъкло и позволява оптимално представяне на инсталирания хардуер, а захранващият "тунел" предлага спестяване на място за захранването. За по-добрата естетика, окабеляването може да бъде преместено извън зрителния ъгъл на потребителя чрез използването на кабелни проходи (pass-throughs).
 
 
Просторна, въпреки компактните размери...
Най-модерните компоненти не само се нуждаят от адекватен капацитет за охлаждане, но и изискват достатъчно място за инсталиране. Следователно в TK5M RGB лесно могат да се монтират графични карти с дължина до 33,5 cm (чрез премахване на преден вентилатор), както и охладители за CPU с максимална височина 15,7 cm или захранвания с дължина до 17,5 cm. За да осигури достатъчен капацитет за съхранение на данни, TK5M RGB може да побере и две устройства за съхранение 3,5" или до пет устройства за съхранение 2,5".
 
 
Бързо свързване
На предния I/O панел TK5M RGB включва два USB 3.0 порта, както и порт Type-C със спецификацията на стандарта USB 3.2 Gen 2. Със скорост до 10 гигабита в секунда, Type-C портът предлага бърз трансфер на данни, когато е необходимо!
 
 
Съхранението на данните ти е в добри ръце!
В допълнение към обширното място за компоненти, има и много място за устройства за съхранение на данни: едно 2,5" устройство може да бъде поставено вътре в HDD/SSD слота, а друго може да бъде прикрепено към него. Като алтернатива могат да се монтират две устройства за съхранение 3,5" вътре и върху HDD/SSD слота. Все още има място за две 2,5" устройства пред диска на основната платка и едно 2,5" устройство може да се постави и върху захранващия "тунел".

  • Характеристики
  • Тип кутия Midi Tower
  • Тип дънна платка M-ATX / Mini-ITX / ATX
  • Вътрешни места 3.5" 2x3,5"
  • Вътрешни места 2,5" 5
  • USB 3.0 2xUSB 3.0
  • USB 3.2 Type C 1xUSB 3.2 Type-C
  • Вентилатор 1x120 mm отзад / 3x120 mm отпред
  • Размери 41.1 x 20 x 45.6 cm
  • Други характеристики 7 x PCI Expansion Slots. Dust filter
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >