Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sharkoon Pure Steel RGB Black Midi Tower  

Sharkoon Pure Steel RGB Black Midi Tower

Изработена изцяло от стомана, съвместима дори и с дъна E-ATX, с гъвкав дизайн и поддръжка на 8 диска, кутията на Sharkoon е готова да приеме предпочитания от теб high-end хардуер!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3318443

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Made For Modding: С минималистична визия и конструкция от стомана, кутията PURE STEEL Midi Tower на Sharkoon интегрира всички характеристики на дизайна, от които се нуждае една gaming система!

 

С подвижни прахови филтри, слотове за до 8 диска за съхранение (5x 2,5” и 3x 3,5”) и места за 4 вентилатора по 120mm (два, от които са предварително инсталирани), може да приюти графични карти с максимална дължина 42 см, охладители за процесор с височина до 16 см, дъна Mini-ITX, Micro ATX, ATX, както и най-големите E-ATX.

 

С два порта USB 3.0 и изходи за слушалки/микрофон в горната част, се стреми да бъде "творческото платно" на всеки изтънчен PC builder!

Sharkoon Pure Steel RGB Black
 
 
Създадена за modding!
Опростена, чиста, едно развиващо се произведение на изкуството: освободено от всичко, което е излишно (няма дори лого на производителя), с минималистичен дизайн, PURE STEEL е създадена специално за съзнателните потребители и за амбициозните modders. Материалите, от които е изработена и строгите дизайнерски линии показват, че Sharkoon не се шегува!
 
 
Устойчивост и висока технология!
Стоманата среща строгите тъмни тонове на здравото закалено стъкло (Tempered Glass), ергономията среща креативността, а технологията минимализма. Тази дизайнерската философия в комбинация с висококачествената конструкция и future-proof характеристиките на Sharkoon PURE STEEL я правят различна!
 
 
Готова за всичко!
Освен стандартните типове дъна, Sharkoon PURE STEEL поддържа и E-ATX, разполага с места за система за водно охлаждане до 360mm или за до 6 вентилатора. Максималната дължина на GPU достига 42 см, а позицията за захранване може да побере модели с дължина до 29,5 см. Също така, могат да се инсталират до три диска 3,5" и до пет диска 2,5".
 
 
Подсилена конструкция за големи GPUs!
Графичните карти от висок клас нямат само конкретен размер, но и значително по-голямо тегло. За да се избегнат инциденти от "разхлабването" на тези по-тежки модели, Sharkoon PURE STEEL разполага със специално отделение за GPU на системата, регулируемо според размера на графичната карта и с каучукова повърхност, за да не се надрасква!

  • Характеристики
  • Тип кутия Midi Tower
  • Тип дънна платка ATX
  • Материал Стомана
  • Вътрешни места 3.5" 3x3,5"
  • Вътрешни места 2,5" 5
  • USB 3.0 2xUSB 3.0
  • Вентилатор 3x120 mm
  • Дължина 47.4 cm
  • Ширина 21 cm
  • Височина 47.5 cm
  • Други характеристики Dust filter. Tool Free Installation. Възможност за поставяне на водно охлаждане
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >