Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Google Chromecast with Google TV HD Snow  

Google Chromecast with Google TV HD Snow

Забавление с помощта на Google!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4203569
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Забавление с помощта на Google!

Пренеси цялото си любимо съдържание от различни стрийминг услуги на телевизора си. Просто го добави към HDMI порта и с лесната му настройка можеш да започнеш да се наслаждаваш на сериалите и филмите, които обичаш със семейството и приятелите си. Потърси любимите си сериали и ги добави към списъка си директно от мобилния телефон!

С интегрирането на Google Home можеш да контролираш осветлението и свързаните устройства, като например лампите, само с гласа си, да стриймваш от дисплея на мобилния си телефон или таблет и да интегрираш високоговорители Nest Hub.

Google Chromecast with Google TV HD Snow
 
 
Организирай съдържанието

Намери най-новите предложения на началния екран, въз основа на твоите предпочитания. Използвай гласа си, за да търсиш любимите си предавания, добавяй предавания към списъка си за гледане директно от google search на мобилния си телефон и създавай детски профили за програми, които са специално за деца!

 
 
Центърът на забавлението

Твоите сериали, филми, токшоута и музика са тук във всичките ти любими платформи за безкрайно забавление. Наслади се на любимите си видеа в YouTube, от видео есета до най-горещите музикални видеоклипове и всичко това във FHD (1080p) или 4K (в зависимост от модела).

 
 
Поеми контрола

С пълна интеграция на услугите на Google, като Google Home, Google Assistant, NEST продукти и Android устройства, можеш да поемеш контрола от дивана си. Активирай осветлението с гласови команди, управлявай телевизора си с гласа си, покажи любимия си албум от Google Photos или стриймвай екрана на мобилния си телефон на телевизора!

 
 
Създаден за теб и за света

Инсталирането е много лесно. Просто го свържи към телевизора, свържи го към Wi-Fi мрежата и се наслади на любимите си програми, като направиш log-in за съответните услуги. В същото време, тъй като прави твоя съществуващ телевизор умен, увеличава живота му и предпазва околната среда от ненужна пластмаса. Самото устройство използва 49% рециклирана пластмаса.

  • Характеристики
  • Мрежа Wi-Fi
  • Операционна система Android
  • Свързване HDMI
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >