Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HyperX Microphone DuoCast Black  

HyperX Microphone DuoCast Black

Многопосочен кардиоиден микрофон с USB свързване, RGB осветление, сензор tap-to-mute с LED индикация и софтуер NGENUITY за лесно персонализиране!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
139.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4041364

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

STANDOUT STYLE & SOUND: HyperX DuoCast е гъвкав USB микрофон за амбициозни стриймъри или подкастъри, който осигурява страхотни резултати по най-лесния начин!

Разполага със собствена система за намаляване на вибрациите, като по този начин редуцира нежеланите резонанси/удари. Включва също и "pop" филтър за блокиране на досадните звуци. В същото време има сензор за незабавно заглушаване (Tap-to-Mute) и LED индикатор за проверка на състоянието на микрофона с един поглед.

С поддръжка на запис Hi-Res 24-bit/96kHz, два полярни модели (многопосочен и кардиоиден), практичен Gain Control, светещ пръстен RGB и съвместимост със софтуера NGENUITY, микрофонът е идеален за всичко (video calls, podcasts, интервюта и други).

HyperX DuoCast USB Microphone RGB Lighting
 
 
RGB пръстен с възможност за персонализиране
Красивият RGB пръстен подчертава дизайнерския стил на HyperX DuoCast, осигурявайки две светлинни зони с възможност за персонализиране.
 
 
Запис Hi-Res 24-bit/96kHz
С USB микрофона HyperX DuoCast можеш да усъществяваш точни записи с нисни нива на шум с дълбочина 24-bit (колкото по-висока е дълбочината bit, толкова повече данни се събират в семпъл), както и с висока семплираща честота 96kHz (високите честоти произвеждат по-точно записи).
 
 
Стойка с нисък профил
Дизайнерска мисъл, подобрена функционалност: HyperX DuoCast разполага с нископрофилна антивибрационна система, която предпазва микрофона от удари. Проектиран да осигурява гладка работа и динамична визия ("записвайки" по-добре на камерата), HyperX DuoCast е идеален game streaming, podcasting, voice-over и много други!
 
 
Сензор Tap-to-Mute и контрол на усилване
Използвай полезния режим за заглушаване Tap-to-Mute, за да избегнеш нежелани "инциденти", с помощта на LED индикацията за състоянието на микрофона: ако светлинната индикация е включена, микрофонът е активен, ако светлинната индикация е изключена, микрофонът е деактивиран.
 
 
Два полярни модела
Както подсказва и името му, USB микрофонът HyperX DuoCast с RGB осветление има два полярни модела: кардиоиден и многопосочен. Превключването между двата се осъществява с натискането на един бутон.
 
 
Персонализиране чрез софтуера HyperX NGENUITY
Промени цвета и поведението на RGB осветлението на микрофона с практичния софтуер NGENUITY на HyperX.
 
 
Монтажен адаптер и вътрешен "pop" филтър
Монтажният адаптер и вътрешният "pop" филтър гарантират, че USB микрофонът HyperX DuoCast е готов за използване "out-of-the-box" почти с всички съвременни компютърни системи.

  • Характеристики
  • Микрофон Кардиоиден
  • USB 2.0 1xUSB 2.0
  • Бутон on/off Да
  • Други характеристики Audio Mini-jack (3,5mm). Метална конструкция
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >