Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Boya BY-XM6-S1 Wireless mic system 3.5mm  

Boya BY-XM6-S1 Wireless mic system 3.5mm

BOYA BY-XM6-S1 е безжична микрофонна система 2,4GHz, която се състои от предавател и приемник. Перфектно решение за запис на аудио за vlog, livestream, интервю и други!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
259.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4169026

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Наслади се на пълна свобода с Boya BY-XM6-S1, една микрофонна система, която се състои от предавател и приемник.

Работи на честота 2,6 GHz за директна реакция и запис на звук, като разполага със специална система Adaptive Frequency Hopping (AFH), за да няма смущения в сигнала. Има обхват до 100 метра!

С ярък и лесен за четене OLED дисплей, можеш да виждаш в реален шум силата на звука, за да пристъпиш към настройките, като разполага с 3,5-инчов вход за микрофон, в случай че искаш да използваш lavalier микрофон.

Съвместим е с компютри и смартфони. С използването на подходящия кабел, можеш да го използваш с DSLR или Mirrorless фотоапарат!

BOYA BY-XM6-S1 wireless mic system 3.5mm
 
 
Стабилно предаване на сигнал

Серията BY-XM6 разполага със специална технология за предаване на сигнала Adaptive Frequency Hopping (AFH), която може да накара BY-XM6 автоматично да избягва смущаваните честотни участъци, за да реализира стабилно предаване на сигнала в обхват до 100 метра (328ft).

 
 
Професионален аудио запис

Разполагайки с висококачествена капсула и схема за обработка на сигнал със съотношение сингал към шум над 84dB и степен на изкривяване по-малка от 0,1%, BY-XM6 улавя и доставя Hi-Fi звук и звук с ниско ниво на шум. Предавателят е проектиран с вграден многопосочен микрофон, така че потребителите могат да го прикрепят към яката, за да улавят звуци, а също така могат да свържат lavalier микрофон към входа MIC IN на предавателя, за да записват аудио.

 
 
Изключително лесен за използване комплект

С ярък и лесен за четене OLED дисплей на предавателя и приемника, потребителите могат да настройват точно предаването на сигнала. Този комплект е оборудван както с аудио кабел 3,5 mm TRS-TRS, така и с аудио кабел 3,5 mm TRS-TRRS. По този начин, може да работи с фотоапарат DSLR или mirrorless, смартфон и компютър.

  • Характеристики
  • Честотен диапазон 50 Hz - 18 KHz
  • Интерфейс на свързване Jack 3.5mm
  • Чувствителност - 39 dB
  • Тегло 33 g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >