Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Mic 2 (1 TX + 1 RX)  

dji Mic 2 (1 TX + 1 RX)

Записвай автентичен звук с подобрения DJI Mic 2!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
439.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4396049

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Записвай автентичен звук с новия, подобрен DJI Mic 2, готов за използване! Наслаждавай се на усъвършенстваните му възможности, които включват запис на звук с високо качество, премахване на шум и вътрешен запис на аудио 32-bit floating-point.

ΤDJI Mic 2 ти дава силата да произвеждаш балансиран и детайлен звук, перфектен за vlogging, интервюта, стрийминг на живо и всичко друго, което можеш да си представиш!

Вземи комплект от предавател и приемник с техните аксесоари!

 
 
Подобрен дизайн

DJI Mic 2 вече има нов, модерен дизайн с висока естетика. Новият калъф за зареждане е изработен от висококачествен метал, създаващ минималистичен вид. С новата закопчалка калъфът остава затворен, за да запази микрофоните и приемника в безопасност, дори при изпускане. Предавателите се предлагат в два стилни цвята.

 
 
Чист звук, винаги

При многопосочен аудио запис микрофоните са настроени да възпроизвеждат човешкия глас. Влогове с много хора, интервюта и всичко останало се превръща в игра. В същото време, интелигентното шумопотискане, комбинирано с предното стъкло, правят работата му уникална дори в шумен град или силен вятър. Но това, което ще те спаси е допълнителният канал, който автоматично се записва с -6dB, така че винаги да имаш звук, който можеш да използваш!

 
 
Всичко в едно и готовност за използване!

DJI Mic 2 се активира автоматично с отварянето на калъфа за зареждане. Интелигентният калъф синхронизира предавателите с приемника, докато ги зарежда. Включва USB-C и Lightning за използване на всички твои устройства. В случай че използваш професионален DSLR или Mirrorless, можеш да свържеш приемника с TRS и да имаш невероятен звук директно във видеото си. Слушай видеото, без да прекъсваш връзката или със слушалки (ако използваш TRS в камера) или от мобилния си телефон/компютър!

 
 
Изключително гъвкав

Всеки предавател има 8GB вътрешна памет и може да съхранява до 14 часа 48kHz 24-битово некомпресирано аудио. Така могат да действат като автономни записващи устройства и да предлагат допълнителна сигурност по време на заснемане.

 
 
Безжичен и надежден

Записвай с батерия, която достига 6 часа непрекъсната работа, а с калъфа достига 18 часа автономия. Стриймвай на живо и завърши продукцията си без стрес. С обхват до 250 метра без никакво препятствие, можеш да записваш звук в открито пространство или да правиш предавания на живо. В същото време, в градска среда, където различните сигнали се смесват и могат да причинят смущения, разполагат със специален алгоритъм, който намалява всякакви смущенията от всякакъв вид.

 
 
Интуитивен контрол

Със сензорен дисплей 1.1" OLED и dial, можеш да регулираш всичко с лекота. Регулирай силата на всички канали или на всеки отделно, заглушавай и избирай настройки за секунди! С тактилна обратна връзка на предавателите, когато заглушиш или ги включиш/изключиш, знаеш всеки път, че функциите са активирани. В същото време закрепването към дрехите с магнит прави използването им много по-лесно!

  • Характеристики
  • Автономия на батерията До 18 часа
  • Обхват 250 m
  • Съвместимост Smartphone (Type-C) / Smartphone (Lightning)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >