Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Mouse MX Anywhere 3s for Mac Pale Grey
ProductPhoto_1942603

Logitech Mouse MX Anywhere 3s for Mac Pale Grey  

Logitech Mouse MX Anywhere 3s for Mac Pale Grey

Компактна мишка, оптимизирана за macOS и iPadOS с 8K DPI прецизност от следващо ниво за проследяване на движение върху всякакви повърхности!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4546512

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Компактна мишка, оптимизирана за macOS и iPadOS с 8K DPI прецизност от следващо ниво за проследяване на движение върху всякакви повърхности и безшумни кликвания.

Наслаждавай се на повече функции благодарение на оптичния сензор 8K DPI, който локализира движението навсякъде, скролирай с 1000 реда в секунда със скрола MagSpeed ​​​​и се концентрирай добре с безшумни кликвания.

С адаптер специално за macOS в Logi Options+ и подходящо покритие, мишката MX Anywhere 3S на Logitech за Mac е идеално вписващо се в екосистемата на Apple решение. Наслаждавай се на бързо зареждане чрез USB-C® за до 70 дни с едно зареждане (3 часа употреба с едноминутно зареждане). Можеш да зареждаш, докато работиш с включения кабел USB-C®.

Logitech MX Anywhere 3S για Mac
 
 
Работи навсякъде
MX Anywhere 3S за Mac е оборудвана с оптичен сензор 8K DPI, който открива движение навсякъде - дори върху стъкло - така че можеш да работиш безпроблемно в офиса, в кафенето или дори на дивана. Това е най-точният сензор на Logitech с прецизност от следващо поколение, която е 5 пъти по-голяма от основната мишка на компанията. Позволява ти да покриеш по-голяма площ с малки движения, идеално за работа в движение.
 
 
По-добър работен поток с безшумни кликвания
Бутоните с безшумно кликване осигуряват плавно, задоволително усещане – но с по-малко шум (в сравнение с MX Anywhere 3 за Mac). Така ще се радваш на същата производителност, точност и надеждност, но с по-малко шум.
 
 
1000 реда в секунда
Най-бързото, най-тихото и най-точното скролиране на Logitech досега. Режимът с висока прецизност е 87% по-точен в сравнение с мишката Logitech Master 2S с инсталирано приложението Logitech Options и активирана функцията за плавно скролиране, така че можеш да спреш точно където искаш.
 
 
Бързина и изключително усещане!
Високоскоростният режим е до 90% по-бърз в сравнение с основната мишка Logitech без електромагнитен скрол, така че можеш да скролираш с 1000 реда в секунда. Обработената стомана на скрола предлага отлично усещане на допир, а теглото е достатъчно, за да осигури динамична инерция.
 
 
Свързване с много устройства Apple
Свържи лесно MX Anywhere 3S за Mac чрез Bluetooth® Low Energy с до три устройства macOS и iPadOS и превключвай между тях с натискането на един бутон. Работи със стабилна и надеждна безжична връзка, която вече е достигнала до най-високия стандарт на свързване Bluetooth Low Energy на Logitech.

  • Характеристики
  • Интерфейс на свързване Безжично / С кабел
  • Технология Laser
  • Бутони 6
  • Автономия на батерията До 70 дни
  • Употреба Desktop / Notebook
  • Други характеристики Удобство за левичари. 8000 Dpi
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >