Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HyperX Pulsefire Haste Gaming Mouse  

HyperX Pulsefire Haste Gaming Mouse

С оригинален симетричен дизайн, изключително ниско тегло, TTC Golden суичове и сензор Pixart 3335 16K, Pulsefire Haste на HyperX е здрава и впечатляваща gaming мишка!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3896730
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Aim Quicker. Game Better. Изключително леката HyperX Pulsefire Haste Gaming мишка е проектирана за "Elite Gamers", които искат да оползотворят всяка част от секундата в стремежа си да покорят върха!
 
Тежи само 59 грама, с олекотена обвивка и дизайн с отворена мрежа, тази мишка има всичко, от което се нуждаеш - без допълнително тегло. Прахоустойчивите микропревключватели TTC Golden осигуряват надеждни и задоволителни кликове, а издръжливостта им достига 60 милиона клика, така че не е нужно да се притесняваш за тяхната издръжливост.
 
Гъвкавият кабел HyperFlex USB и крачетата от PTFΕ с ниски триене се съчетават безупречно, за да ти предоставят гладко, лесно плъзгане и да трансформират доминацията ти на бойното поле в "стандартна" процедура!
HyperX Pulsefire Haste Gaming Mouse
Pixart PAW3335
Чувствителност
16000 DPI
С голяма чувствителност 16000 DPI (450ips, 40G), оптичният сензор с висока резолюция PAW3335 на Pixart извършва изключително прецизни и плавни движения.
Split-button Design
Дизайн
Split Button
Дизайнът с разделени бутони (split-button) дава на целия бутон едно стабилно усещане, независимо къде кликнеш, като същевременно помага на мишката незабавно да разпознава както леките, така и по-силните кликове.
Multi-platform Compatibility
Съвместимост
Multi-platform
Една мишка за използване с компютър и конзола, тъй като Pulsefire Haste е съвместима с PC, PS4 и Xbox One (за използване със съвместими заглавия).
 
 
Изключително лека
HyperX Pulsefire Haste Gaming Mouse разполага с корпус с "шестоъгълен" дизайн, който я прави по-лека, без да жертва издръжливостта. Също така, специфичният "open mesh" дизайн позволява по-добра вентилация на мишката, осигурявайки по-добър въздушен поток вътре!
 
 
Суичове TTC Golden Micro
Суичовете TTC Golden Micro предоставят стабилни кликове, така че да знаеш, че движенията ти се регистрират моментално. Също така разполагат с прахоустойчиво покритие и са оценени за до 60 милиона кликвания, осигурявайки по-дълъг и безпроблемен жизнен цикъл.
 
 
Крачета от 100% PTFE
Мишката HyperX Pulsefire Haste Gaming се движи без усилие върху всякаква повърхност или подложка за мишка, поради ниското тегло и големите крачета, които са изработени изцяло от полимер PTFE (virgin-grade) с ниско триене. В случай на износване, можеш да разчиташ на включения резервен комплект.
 
 
Кабел USB HyperFlex
Кабелът HyperFlex USB е изработен от лек, гъвкав Paracord (издръжлив найлонов материал, използван във военни аксесоари и не само), предназначен за намаляване на напрежението и съпротивлението, като гарантира, че HyperX Pulsefire Haste ще се движи по-лесно.
 
 
Grip tape за всички!
More Control. More Confort: за геймърите, които търсят по-голям контрол и комфорт, HyperX Pulsefire Haste Gaming мишката се придружава от grip tape както за страничните части, така и за двата централни бутона.
 
 
Софтуер HyperX NGENUITY
С RGB осветление, Pulsefire Haste Gaming мишката те вкарва в играта по най-добрия начин. Благодарение на софтуера HyperX NGENUITY, имаш лесен контрол и избираш ти създаването на макроси, персонализираното RGB осветление - дори настройката за чувствителност (400/800/1600/3200 DPI).

  • Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Технология Optical
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Бутони 6
  • Други характеристики 16000 Dpi
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >