Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Mouse M240 Silent Off White Bluetooth
ProductPhoto_1942603

Logitech Mouse M240 Silent Off White Bluetooth  

Logitech Mouse M240 Silent Off White Bluetooth

Тихата Bluetooth® мишка Logitech M240 Silent с 18 месеца живот на батерията се свързва за секунди и ти позволява да се съсредоточиш върху работата си!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
45.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4217977
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Logitech представя M240 Silent, надеждната Bluetooth® мишка, която освобождава място на бюрото ти!

Свързва се незабавно с бърза и лесна Bluetooth® връзка, без dongle или порт. Изключително тиха, с 90% по-малко шум и същото усещане при клик, елиминира шумовете и разсейването за теб и хората около теб. Ергономично удобната форма следва естествената извивка на ръката ти, за да си продуктивен за по-дълго време.

Съвместима с Windows 10, 11 или по-нови версии, macOS 11 или по-нови версии, iPadOS 14 или по-нови версии, ChromeOS, Linux и Android 9.0 или по-нови версии, с размери 99 x 60 x 39 mm и тегло 74 грама, M240 Silent е създадена по същите стандарти за качество, които направиха Logitech водещ производител на мишки и клавиатури.

Logitech Mouse M240 Silent Off White
 
 
Лесно свързване и незабавна работа
С бърза и лесна технология Bluetooth®, мишката се свързва за секунди, без кабел, dongle или порт.
 
 
По-малко шум, повече концентрация
Тихата мишка, с 90% по-малко шум и същото усещане при клик, елиминира шумовете и разсейването за теб и хората около теб (ниво на шум при ляв клик dBA, измерено от независима лаборатория на 1 метър, в сравнение с Logitech M185).
 
 
Удобен дизайн, идеален за пътуване
Достатъчно малка, за да се побере в чантата ти, тази тънка преносима мишка с компактен размер позволява на ръката ти да заеме естествената си позиция.
 
 
С голям обхват
Надеждната Bluetooth® безжична мишка с голям обхват работи на разстояние до 10 метра от компютъра (действителният безжичен обхват може да варира в зависимост от употребата, настройките и условията на околната среда).
 
 
Съвместима с много платформи
Наслади се на пълна съвместимост с операционни системи Windows, macOS, Linux, ChromeOS, iPadOS и Android. Освен това е сертифицирана за работа с Chromebook.
 
 
Екологичен дизайн
Пластмасовите части на компютърната мишка M240 Silent включват сертифицирана рециклирана пластмаса (48% за графитната версия и 37% за бялата и розовата версия). Изключват се пластмасови части на печатната платка (PWA) и опаковката.

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Технология Optical
  • Интерфейс на свързване Bluetooth
  • Бутони 3
  • Обхват До 10 m
  • Други характеристики 1000 Dpi
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >